Daha önce bendede oluyordu hata şuydu sistem bir anda gidiyor klavyr mouse ekran gidiyordu cpu ışığı yanıyordu reset atıyodum düzeliyodu kernel bilmem ne hatası veriyodu ekran kartını değiştim sorunum düzeldiEkran Kartı tarafına da yöneldim. Afterburner vs bulabileceğim çoğu program ile karta uzun süreli stres testleri uyguladım. Tam yük altına girmesine rağmen herhangi bir hata ile karşılaşmadım hatta tam yükte maksimum 64-65 dereceleri görmesi de beni memnun etti. Yazılımsal bir problem olabilir mi sorusu da mevcut. Ya güç kaynağını bir şekilde teste tabii tutacağım yada temiz bir windows kurulumu yapıp hatayı tekrar takibe alacağım.
resetlemiyordur hocam fanlar tam yükte çalışıp siyahj ekran veriyordurİşin garip tarafı normal kullanımda bir problem yaşamıyorum. Herhangi bir oyuna girdiğimde bazen hiç sorun yaşamazken bazen 10dk bazen 30dk’lık zamanda bilgisayar direk resetliyor kendini.
aga sorun gpu mu psu mu nerden bilicem bende siyah ekran full fan oluyor sonra yenidden başlatıyorum çoğu oyundaDaha önce bendede oluyordu hata şuydu sistem bir anda gidiyor klavyr mouse ekran gidiyordu cpu ışığı yanıyordu reset atıyodum düzeliyodu kernel bilmem ne hatası veriyodu ekran kartını değiştim sorunum düzeldi
Kardesim sıcaklık degerlerin nasılresetlemiyordur hocam fanlar tam yükte çalışıp siyahj ekran veriyordur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga sorun gpu mu psu mu nerden bilicem bende siyah ekran full fan oluyor sonra yenidden başlatıyorum çoğu oyunda
max 75 derece gtaa bazen 4 5 saatte kapanmıyor bazen 5dk da kapanıyor pes20de ets2de vs sürekli 10 15 dk da kapanıyor foresttada csde kapanma yok 7 8 saat oynadım bir kere kapandıKardesim sıcaklık degerlerin nasıl
Ekran karrı kardeşim bendede oluyodu ya anakart ya ekran kartımax 75 derece gtaa bazen 4 5 saatte kapanmıyor bazen 5dk da kapanıyor pes20de ets2de vs sürekli 10 15 dk da kapanıyor foresttada csde kapanma yok 7 8 saat oynadım bir kere kapandı
değiştirnmemmi lazım yoksa başka modelmi alımEkran karrı kardeşim bendede oluyodu ya anakart ya ekran kartı
Garantisi varsa yolla garantiyr yoksa eğer değiştir bende rx580 armorda olmuştu başka aldım düzeldideğiştirnmemmi lazım yoksa başka modelmi alım
ama psu değiştirip çözenlerde varmış nerden bilcem hangisi sorunluGarantisi varsa yolla garantiyr yoksa eğer değiştir bende rx580 armorda olmuştu başka aldım düzeldi
Ölçü aleti kullanmayı biliyor musun?ama psu değiştirip çözenlerde varmış nerden bilcem hangisi sorunlu
hayırÖlçü aleti kullanmayı biliyor musun?
Kardeşim şimdi senin pcde tam olarak olan nedirhayır
knk bazen gtada 5 saatta bazen 5dk da kapanıyor forestı max 30dk oynayabiliyorum keza ets pes20 vs hepsinde böyle siyah ekran ve fanlar full seste çalışıp kapanıyor pcKardeşim şimdi senin pcde tam olarak olan nedir