Elinizde psu yokmu ? 550 600W psu yetecektir o karta .3060ti aldım ancak hangi psu yu almam gerektiğini bilmiyorum elimde de çok fazla para kalmadı. İkinci el veya sıfır 2.5k ya bir şeyler önerir misiniz?
550w var ancak sistem bileşenlerinin ne kadar enerji harcadığını hesapladığımda 581w gibi bir şey çıkıyor o yüzden herhangi bir sıkıntı olmasını istemiyorumElinizde psu yokmu ? 550 600W psu yetecektir o karta .
Psu modeli ile sistem bileşenlerini söylermisin .550w var ancak sistem bileşenlerinin ne kadar enerji harcadığını hesapladığımda 581w gibi bir şey çıkıyor o yüzden herhangi bir sıkıntı olmasını istemiyorum
İşlemci: Ryzen 5 5600gPsu modeli ile sistem bileşenlerini söylermisin
Psu kaliteli ise rahat kaldırır . 400 430 tüketimi var o sistemin max yükte .İşlemci: Ryzen 5 5600g
Anakart: B450M k II
Ram: 8x2 16 GB 3200 mhz
Ekran kartı: Asus 3060ti 3 fanlı
Psu: 550w (markalarını hatırlayamıyorum)
İşlemcinin stok fanı ve psu fanı dışında 4 tane fan bulunmakta
PSU modeline bağlı dedim . Elektroniğin bir garantisi yok bir durum oluşmasında beni mesul tutamazsın . Kağıt versinde 550w kaliteli bir güç kaynağı o sistemi besleyecektir.Akşam takıp deneyeceğim sana güveniyorum
O sistem 581w asla harcamaz var olan psunuz kaliteli bir 550w değil ise yenileyin derim fakat en azından 80+ sertifikası var ise sistemi sağlıklı bir şekilde çalıştırır.550w var ancak sistem bileşenlerinin ne kadar enerji harcadığını hesapladığımda 581w gibi bir şey çıkıyor o yüzden herhangi bir sıkıntı olmasını istemiyorum