Neler Yeni

Psu patladı mı sizce?

Gif Man

80+ Gold
Kaç Defa Abuk Sabuk Psu Aldım Hiçbirine bir şey Olmadı .

Kullandığınız Şeylerde Akım Koruma Varsa Sorun Yaşama İhtimaliniz Düşer .

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhaba arkadaşlar dün akşam pc fişteydi ve bi anda ses geldi şalter attı ve bugünde pcyi fişe taktım kasanın tuşuna basıyorum açılmıyor kasada tepki yok acaba psu patladı mı ve parçalara zarar gelmiş midir?
Kasam bu psusuda gamebooster bu markanın psularına çok kötü diyorlar ve başımada geldi kötü son

Ne zaman almıstın hocam itopya ile iletşime geç aslında psuların patlamaması lazım ama :D Neyse, şey yapabilirsin akım koruyucu priz olabilir en azından bi dengeleme veya fazla geldiğinde bi önlem vs olur .

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
anakarttan yanık kokusu gelmiyosa psuya bak onda yanık kokuyor mu
Anakartan gelmiyor ama dün akşam oldu ki koku gitmiştir psudan sanki biraz geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç Defa Abuk Sabuk Psu Aldım Hiçbirine bir şey Olmadı .

Kullandığınız Şeylerde Akım Koruma Varsa Sorun Yaşama İhtimaliniz Düşer .
Valla bu markaya kötü diyorlar keşke kasaya bakıp alsaydım

Ne zaman almıstın hocam itopya ile iletşime geç aslında psuların patlamaması lazım ama :D Neyse, şey yapabilirsin akım koruyucu priz olabilir en azından bi dengeleme veya fazla geldiğinde bi önlem vs olur .
Daha yeni 1 hafta oldu ben kasayı değiştim ama garantiden çıkar mı başka kasaya montaj yaptım hocam

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Murat
Anakartan gelmiyor ama dün akşam oldu ki koku gitmiştir psudan sanki biraz geliyor
Sistemin garantisi varsa gönder itopyaya çözsünler. Kendin çözebileceğin bir şey değil o

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Valla bu markaya kötü diyorlar keşke kasaya bakıp alsaydım

Daha yeni 1 hafta oldu ben kasayı değiştim ama garantiden çıkar mı başka kasaya montaj yaptım hocam
Çıkmaz hocam ama bu patlamıs sizinsucunuz diyebilirler de bence değişim yaparlar. Bir durum olursa değiştirmezlerse vs haberim olsun. İtopyaya bi de ben ulaşırım farklı kanallardan :D

Faturada PSU aynı mı kasayla beraber mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Çıkmaz hocam ama bu patlamıs sizinsucunuz diyebilirler de bence değişim yaparlar. Bir durum olursa değiştirmezlerse vs haberim olsun. İtopyaya bi de ben ulaşırım farklı kanallardan :D

Evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır

Kasayı değiştirdim garanti gider mi?

Dış kasa elinde mevcut mu? Yoksa işlem yapmayabilirler
Evet

Dış kasa elinde mevcut mu? Yoksa işlem yapmayabilirler
Başka psu alsam sorun çözülür mü sence

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Eski kasayı sattıysan bakmayabilirler bilemiyorum. Onu sorman lazım sadece psu göndersem olur mu diye

Evet

Başka psu alsam sorun çözülür mü sence
O zaman sorun olmaz o kasanın içine psuyu takıp gönderebilirsin veya sadece psuyu isterler. Durumu anlat sor bence

Başka psu durumu çözebilir deneyebilirsin. Amazondan al bitane dene bakam nolcak :D

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Murat
Hocam kasasını değiştirdim ben garanti gitti mi acaba
Ara sor emin değilim ama garanti kapsamından çıkmamıştır. Sadece güç kaynağını göndersen de olur onlar test eder güç kaynağında sorun varsa değiştirirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Eski kasayı sattıysan bakmayabilirler bilemiyorum. Onu sorman lazım sadece psu göndersem olur mu diye

O zaman sorun olmaz o kasanın içine psuyu takıp gönderebilirsin veya sadece psuyu isterler. Durumu anlat sor bence

Başka psu durumu çözebilir deneyebilirsin. Amazondan al bitane dene bakam nolcak :D
Hocam kaç waat yeter sence bütçemde kısıtlı hiç itopyayla uğraşmak istemiyorum başka psu alıcam

Trendyoldan alıcam ama 500 600 tl bütçeyle 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,708
Üyeler
160,874
Son üye
Kndrkandemir
Top Bottom