Neler Yeni

Psu patladı mı sizce?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam kaç waat yeter sence bütçemde kısıtlı hiç itopyayla uğraşmak istemiyorum başka psu alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trendyoldan alıcam ama 500 600 TL bütçeyle 😂
Yine patlıcak :D Yani 500 ü çöpe atmaya gerek var mı ? FSP marka alabilirsin veya psu önerisi iste insanlardan ekran kartı ve işlemcini yazarsan önerirler burada. Ama bence değiştirt itopyadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Yine patlıcak :D Yani 500 ü çöpe atmaya gerek var mı ? FSP marka alabilirsin veya psu önerisi iste insanlardan ekran kartı ve işlemcini yazarsan önerirler burada. Ama bence değiştirt itopyadan
Kasa değişti diye değiştirmezler diye düşündüm ama bi soriyim belki sadece psuyu isterler

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kasa değişti diye değiştirmezler diye düşündüm ama bi soriyim belki sadece psuyu isterler
Yok hayır bak şöyle yap psuyu sök eski kasaya tak. Bir şey olmaz yani :D önemli olan tek parça olması

The Semih

80+ Gold
1698925972930.png

Böyle bir şey alman lazım + Akım korumalı priz.

Awsed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Zeynel Çalık
İtopyadan aldım diye bir şey yok onu alırken senin düşünmen lazımdı
Arkadaşın başına gelmiş bişey oldu bitti daha üzerine gitmenin ne anlamı var arkadaşım tevrübe edindi işte

Can...

80+ Platinum
Parçalarıda takmam gerekicek kim uğraşıcak belki yeni psu alsam düzelir ama parada yok
garantiye yollarken öyle yollaman lazım sanırım komple hazır sistem çünkü yada sor firmaya sadece psu kasa sök yolla derler belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Merhaba arkadaşlar dün akşam pc fişteydi ve bi anda ses geldi şalter attı ve bugünde pcyi fişe taktım kasanın tuşuna basıyorum açılmıyor kasada tepki yok acaba psu patladı mı ve parçalara zarar gelmiş midir?
Kasam bu psusuda gamebooster bu markanın psularına çok kötü diyorlar ve başımada geldi kötü son

Ayar oluyorum şu markaya bildiğin dünyadaki malzemeleri israf ediyorlar bu hazır sistem yapanlarda artık tercih etmesin şu markaları koyuyorsun 10-20 bin TL lik ekran kartlarını yanına da bomba koyuyorsun! Geçen DA Thermaltake li bi kasa çıkardı benim ilk kasamın markası 10 yıldan fazla kullandım bana mısın demedi böyle markalarla çıkartın çıkartacaksanız yazık günah gerekirse bir tık daha pahalı olsun ama artık Gamebooster, Gamepower, Rampage, Frisby....(Aklıma gelen bunlar varsa başka yazın dostlar) şu rezalet markalara artık para kazandırmayın!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim PSU XPG CORE REACTOR 750W bu arkadaşın 8 tane koruması var ama gidip ne olur olmaz diye en kaliteli akım korumalı prizde aldım eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat
İtopyada

onlarda kaliteli psu koysalarmış gamebooster bombasını koymuşlar kasaya bilerek onların hatası çözücekler
valla mete önceki konularına da baktım orda da psu için seni uyarmışlar sen kullanmaya devam etmişsin dcden yazıyorum bak oraya

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,230
İsim
Hacı
O PSU ile deneme daha fazla. Başka bi PSU ile çalıştırmayı deneyin.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Mahir
İtopyada

onlarda kaliteli psu koysalarmış gamebooster bombasını koymuşlar kasaya bilerek onların hatası çözücekler
Onların hatası değil. Adamlar sadece satıcı. Sana bunu çok iyi bozulmaz felan diye satsalardı sorunlu olurlardı. Adamlar sistemi yapmış. Kendin isteyerek almışsın. Forumda yyarmışlar da zaten seni. Tüm sorumluluk sana ait.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,206
Üyeler
159,459
Son üye
kakakiki
Top Bottom