Yardım PSU SEÇİMİM!! (Raijintek Cratos)

Hunzz

80+
Reaksiyon skoru
72
Selamünaleyküm öncelikle.
Hocam Artan Ram ve Ekran Kartları Fiyatları Nedeniyle Uygun Psu Arayışına Çıktım Normalde Alacağım Psu Buydu
Dahada F/P Olması Açısından Aynı Markanın Bu Modeline Karar Verdim
9070XT İle Kullanacağım. Pinlerde Falan Uyumsuzluk Olurmu yada Herhangi Bir Sorun

Hocam Artan Ram ve Ekran Kartları Fiyatları Nedeniyle Uygun Psu Arayışına Çıktım Normalde Alacağım Psu Buydu
9070XT İle Kullanacağım. Pinlerde Falan Uyumsuzluk Olurmu yada Herhangi Bir Sorun
Bende PSU Alicam senin seçtiğinde iyimis bende kararsızım bilgili biri yardımcı olursa bende bundan alayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu yükseltsebe bı daha baksinlar

Cratos lite biraz daha düşük bir ünite düz Cratos'a göre. Bir de boştayken fan açıp kapatma gibi saçma bir durumu var.

Hocam neden alınmasın gayet güzel ve f/p bi ürün Raijintek Cratos. Arkadaşımla beraber bu siteden aldık, ben daha bilgisayarı toplama aşamasında olduğum için deneyemedim ancak arkadaşım çok memnun durumundan.

İkisi de bence fiyatına göre iyi modeller, düz cratos bi ara 4300 liraydı ben de o zaman aldım pcyi toplayınca görüşlerimi iletirim

Hocam neden alınmasın gayet güzel ve f/p bi ürün Raijintek Cratos. Arkadaşımla beraber bu siteden aldık, ben daha bilgisayarı toplama aşamasında olduğum için deneyemedim ancak arkadaşım çok memnun durumundan.

6k çok fazla degilmi sizce 4.5 civarına altinada başka bulamazmiyoz

Fiyatına göre alınır tabii. Yalnızca dediğim gibi saçma bir durumu var. Rahatsız etmez diyorsanız alın.
Hocam ekstra fan açmasın diye arkasına küçük bir fan koydum diyen siz miydiniz? Bu durumu yaşayan başka birileri var mı?

6k çok fazla degilmi sizce 4.5 civarına altinada başka bulamazmiyoz
Belki indirimde bulursunuz. Bence bütcede daha fazla düşmeyin. Alacağınız 850W lık en uygun psu bu. Hatta biraz daha bütçe cıkabilcek olsanız enermax önericektim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,893
Üyeler
186,258
Son üye
lftkn
Geri