PSU Sonrası FPS Düşüşü

Reaksiyon skoru
7
Merhaba Arkadaşlar İyi Forumlar Ben Fsp Hydro K 500W Sipariş Etmiştim Bugün Geldi Ve Taktım PSU'yu Kabloları Falan Sonra Bir Oyun Yükleyeyim Dedim Valorant Yükledim Oyuna Girdiğimde FPS Drop Varsı Bende Afterburner Yükleyip FPS Baktım 30-40 Arası Geziyordu PSU Değiştirmeden Önce En Yüksek Ayarlarda 130 FPS Görüyordum İşin İlginç Yanı Power Fsp'nin Sorun Powerda İse Cidden Çok İlginç Çünkü En Güvendiğin Marka Cevaplarınızı Bekliyorum
Sistem Özellikleri:
AMD Phenom İİ X4 945 3.0 GHZ
AMD RADEON RX 550 2GB 64 BİT
FOXCONN 2AB1
FSP HYDRO K 500 W
PATRİOT BURST SSD 120GB
SAMSUNG 500GB HDD 7200 RPM

Ekran kartı ve işlemçinin kullanım değerlerini paylaşırmısınız?

İşlemci Bazen %75 Bazen 100 Kullanılıyor Değişiyor Ekran Kartı İse Bazen 25 Coğu Zaman 1 Falan Ama Ben Bu Oyunu Önceki Powerim İle Aynı Sistemde Oynuyordum 130 FPS De Nasıl Böyle Oldu Analamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve Düşüğe Çeksem De Ayarları Fark Olmuyor Her Zaman 30-40 Fps

• Beğen
Reaksiyonlar: M2yy
İşlemci Bazen %75 Bazen 100 Kullanılıyor Değişiyor Ekran Kartı İse Bazen 25 Coğu Zaman 1 Falan Ama Ben Bu Oyunu Önceki Powerim İle Aynı Sistemde Oynuyordum 130 FPS De Nasıl Böyle Oldu Analamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve Düşüğe Çeksem De Ayarları Fark Olmuyor Her Zaman 30-40 Fps
Ekran kartına taktığınız PCI-E kablosunu tekrardan kontrol edin Anakarta bağlanan güç kablosu ile karıştırmış olmaya sınız? Çünkü genelde pinler aynı diye biliyorum, kontrol edip tekrar bi dönüş yapınız size zahmet. (Sorun çözülmedi ise)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,862
Üyeler
190,816
Son üye
oakcn
Geri