200 TL GARANTİSİZ 1 YIL KULLANMIŞ ALSAM DAHA İYİ OLMAZMI299 TL ye fsp alın kafanız rahat olsun
İlk PSU neden garantisiz? Sonuçta bir yıl kullanılmış.Hexa Fsp 500Watt PSU 1 yıl kullanmış garantisiz 200 TL
AeroCool VX Serisi 500W PSU 260 TL SIFIR
SİSTEM R5 1500X RX580 4GB 8GB RAM 240 SDD HANGİSİ DAHA MANTIKLI PSU OLARAK
Capslock kapatın!200 TL GARANTİSİZ 1 YIL KULLANMIŞ ALSAM DAHA İYİ OLMAZMI
Patlıyor o.aga rampagenın 600w 80+ PSU var , kullananlar gayet memnun (komşuda var)
Capslock'u kapatabilirmisiniz? deseydiniz daha iyi olurdu efendim.İlk PSU neden garantisiz? Sonuçta bir yıl kullanılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Capslock kapatın!
kasadan çıkma olduğunu söyledi arkadaşİlk PSU neden garantisiz? Sonuçta bir yıl kullanılmış.
Capslock kapatın!
tabiCapslock'u kapatabilirmisiniz? deseydiniz daha iyi olurdu efendim.
patlıyor derken ? ne alakaPatlıyor o.
Onda bir işler dönüyor. O PSU'nun sıfır fiyatı 600 küsür TL. Ne zaman almış?kasadan çıkma olduğunu söyledi arkadaş
tabi
Kalitesiz bir PSU her an patlayabilir ve birçok kişide patladı.patlıyor derken ? ne alaka
birçok kişide derken video atsana bakamOnda bir işler dönüyor. O PSU'nun sıfır fiyatı 600 küsür TL. Ne zaman almış?
Kalitesiz bir PSU her an patlayabilir ve birçok kişide patladı.
bilgisayarın içinden sökdüğünü söyledi 1 yıl kullandığını belirtti bende garantisi varmı dedim yok dedi psu 2-3 yıl garantisi olduğunu belirttimOnda bir işler dönüyor. O PSU'nun sıfır fiyatı 600 küsür TL. Ne zaman almış?
Kalitesiz bir PSU her an patlayabilir ve birçok kişide patladı.
Kullanan kişi müneccim ne zaman patlayacağını biliyor ve video çekiyor demi?birçok kişide derken video atsana bakam