- Reaksiyon skoru
- 75
aga onlar ucuz diye söylüyor öyle . ucuz diye hemen kötülemeyın.Kullanan kişi müneccim ne zaman patlayacağını biliyor ve video çekiyor demi?
Technopat da ve bu forumda birçok konu açıldı.
aga onlar ucuz diye söylüyor öyle . ucuz diye hemen kötülemeyın.Kullanan kişi müneccim ne zaman patlayacağını biliyor ve video çekiyor demi?
Technopat da ve bu forumda birçok konu açıldı.
Anladım.bilgisayarın içinden sökdüğünü söyledi 1 yıl kullandığını belirtti bende garantisi varmı dedim yok dedi PSU 2-3 yıl garantisi olduğunu belirttim
PC garantisi var psunun ayrıyeten garantisi yok diyor bana
Patladı diye birçok konu açıldı. Git araştır önce.aga onlar ucuz diye söylüyor öyle . ucuz diye hemen kötülemeyın.
AeroCool VX Serisi 500W sıfır 260 tl fps 200 tl garantisiz fpsmi aliyimAnladım.
Sistemin için 500W yeterliyse FSP tercih edebilirsiniz.
FSP çok kaliteli bir marka ama garanti yüzünden tercih etmek istemiyorsanız AeroCool da tercih edebilirsin oda güzel marka.AeroCool VX Serisi 500W sıfır 260 TL fps 200 TL garantisiz fpsmi aliyim
Garantisizse alma. VX alabilirsin.AeroCool VX Serisi 500W sıfır 260 TL fps 200 TL garantisiz fpsmi aliyim
Onu alana kadar Frisby al daha iyi patlıyoraga onlar ucuz diye söylüyor öyle . ucuz diye hemen kötülemeyın.
Garantisizse alma sakın. Bir şey olunca napacaksın?tm neyse ben rampage kasa alayım ve PSU 500w fsp alayım .
Onu alana kadar Frisby al daha iyi patlıyor
Garantisizse alma sakın. Bir şey olunca napacaksın?
VX al geç.
[/QUOeywl başkan
Hexa Fsp 500Watt PSU 1 yıl kullanmış garantisiz 200 TL
AeroCool VX Serisi 500W PSU 260 TL SIFIR
SİSTEM R5 1500X RX580 4GB 8GB RAM 240 SDD HANGİSİ DAHA MANTIKLI PSU OLARAK
eywl dostumAerocool çok kaliteli bir markadır tavsiyem sıfır al 60 TL fazla ver.