bilmem hiç karşılaşmadım böyle bir şey ile ara sor valo oynuyordum psu yandı deHocam garantiye girer mi
PSU garantili olmasa aç bak diyecektim ama garantili yüksek ihtimal.Valo oynuyordum bir anda ekran gitti kasanın içine baktım psudan ateş çıkıyordu hemen psu şalterini indirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus b450f gaming 2
Gigabyte 2060
16gb ram
Cx750f psu
Yani cok büyük ihtimalle
Hocam garantiye girer mi ?Yani yapman gereken şey yeni PSU almak yanmış gitmiş zaten, ekran kartını ve ramleri, mümkünse işlemciyi de çıkarıp anakarta, soketlere ve transistörlere bakar mısın dikkatlice zarar görmüş bir yer var mı
Hocam garanti var 6 ay olmadı alalıTabii ki garantiye girer dostum psu dan cızırtı geliyor diye garantiye gönderdim değiştirmişlerdi yeni modelle sonradan farkettim cızırtı ekran kablosundan geliyoruş Garantisi yoksa bile o alevin çıktığı parça kondansatörler ucuz bir parça hangi elektrikçiye gitsen sana 20 30 liraya tamir edip verir hiçbir sorun da yaşamazsın
umarım diğer parçalara hasar gelmemiştir ama sanmıyorum corsairin koruması var bu gibi durumlar için
kanka corsair garantisi iyi benim deneyimime göre gönder gitsinHocam garanti var 6 ay olmadı alalı