Neler Yeni

PSU Yandı PC Açılmıyor

BeKo'O

80+ Silver
Yani yapman gereken şey yeni PSU almak yanmış gitmiş zaten, ekran kartını ve ramleri, mümkünse işlemciyi de çıkarıp anakarta, soketlere ve transistörlere bakar mısın dikkatlice zarar görmüş bir yer var mı

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dostum umarım işlemcin de onla beraber gitmemiştir. Benim eski patates kasada öyle olmuştu.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Valo oynuyordum bir anda ekran gitti kasanın içine baktım psudan ateş çıkıyordu hemen psu şalterini indirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus b450f gaming 2
Gigabyte 2060
16gb ram
Cx750f psu

Yani cok büyük ihtimalle
PSU garantili olmasa aç bak diyecektim ama garantili yüksek ihtimal.
PSU'yu sök farklı bir PSU temin et ve onla pc'yi çalıştırmayı dene.
Eğer çalışır ise garantiye yollayıp değişim iste.

nihat.crv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Mehmet Nihat
İlgilendiği Kategoriler
Metal Müzik
Yani yapman gereken şey yeni PSU almak yanmış gitmiş zaten, ekran kartını ve ramleri, mümkünse işlemciyi de çıkarıp anakarta, soketlere ve transistörlere bakar mısın dikkatlice zarar görmüş bir yer var mı
Hocam garantiye girer mi ?

brsokcu

80+ Bronze
Tabii ki garantiye girer dostum psu dan cızırtı geliyor diye garantiye gönderdim değiştirmişlerdi yeni modelle sonradan farkettim cızırtı ekran kablosundan geliyoruş :) Garantisi yoksa bile o alevin çıktığı parça kondansatörler ucuz bir parça hangi elektrikçiye gitsen sana 20 30 liraya tamir edip verir hiçbir sorun da yaşamazsın

umarım diğer parçalara hasar gelmemiştir ama sanmıyorum corsairin koruması var bu gibi durumlar için

nihat.crv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Mehmet Nihat
İlgilendiği Kategoriler
Metal Müzik
Tabii ki garantiye girer dostum psu dan cızırtı geliyor diye garantiye gönderdim değiştirmişlerdi yeni modelle sonradan farkettim cızırtı ekran kablosundan geliyoruş :) Garantisi yoksa bile o alevin çıktığı parça kondansatörler ucuz bir parça hangi elektrikçiye gitsen sana 20 30 liraya tamir edip verir hiçbir sorun da yaşamazsın

umarım diğer parçalara hasar gelmemiştir ama sanmıyorum corsairin koruması var bu gibi durumlar için
Hocam garanti var 6 ay olmadı alalı

brsokcu

80+ Bronze
Hocam garanti var 6 ay olmadı alalı
kanka corsair garantisi iyi benim deneyimime göre gönder gitsin

ama göndermeden önce bi video kaydı al sistemi bozmadan yeni psu yu al test için iade edersin bozulan bi parçan varsa corsaire karşılatman için thh ne başvurursun

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Corsair kaliteli mal üretir, ateş bile çıksa sisteme zarar vermez, korur. İnşallah yine de problem olmaz. Garantiye gönderin, yedek PSU'nuz olsaymış iyi olurmuş, hemen denerdiniz zarar var mı diye. Neyse geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,253
Üyeler
164,637
Son üye
XaleriaN
Top Bottom