Psu yıkadım olanlar oldu

MSMadenSuyu

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar psu evim tozlu diye kirlendi silecekle uğraşmadım yıkadım suyla sonra adam gibi kurutmadım baktım pc açılıyor reset atıyor sonra bekledim adam gibi kurutum çalıştı ama günler sonra baktım metal yerler paslanmış napcam

arkadaşlar psu evim tozlu diye kirlendi silecekle uğraşmadım yıkadım suyla sonra adam gibi kurutmadım baktım pc açılıyor reset atıyor sonra bekledim adam gibi kurutum çalıştı ama günler sonra baktım metal yerler paslanmış napcam
İçine daha çok etmem diyorsan wd40 ve diş fırçası dene çok büyük bi pas yoktur diye tahmin ediyorum

yok kral kurutsaydım adam gibi ama sorun yok 6 ayı geçti sağlam ışıklı +80 ondandır

psu ya dokunmaya çekinirim max fırça ile tozu alırım yıkamak nasıl bir cesaret ve su ile özel sıvı falan da değil.

çeşme suyu kullandın ondan olmuştur bir dahakine kola ile yıka!bilader şakamı yapıyon sen

oksitlenme yapmıştır kral alkole yatır geçer

pirince sok hallolur dert etme

Geri