Çözüldü✓ PSU'i Kutuda kullansam sorun yaratırmı?

R1xy

80+
Reaksiyon skoru
13
Ekran kartım kasama sığmadıgı için uzun süredir Uzay montaj kullanıyorum. ama PSU felan kasada duruyordu, sadece anakart kasanın dışındaydı uzun süre böyle kullandım. sonra baktım hem çirkin duruyor hemde birkaç kere düşürüyordum yanlışlıkla. o yüzden dedim tuşunu felan sökeyim kendime ayakkabı kutusundan küçük bir kasa yapayım :D şimdi anakarti resimlerdeki gibi koyacam ama PSU ile HDD yi kutunun içine koyup üstünü kapatmayı düşünüyorum. bu bana ilerde sorun çıkartır mı ısınma olur başka bir şey olur?

Ekler

• IMG_20250807_022000.webp
    IMG_20250807_022000.webp
    379.9 KB · Hit: 35
  • IMG_20250807_021931.webp
    IMG_20250807_021931.webp
    454.6 KB · Hit: 36
PSU için düzgün bir hava girişi ve çıkışı sağlam lazım. Yoksa ısınıp alev alırsa maazallah yangın çıkarırsın.

PSU için düzgün bir hava girişi ve çıkışı sağlam lazım. Yoksa ısınıp alev alırsa maazallah yangın çıkarırsın.
Anladım PSU yu dışarı bir yere koyacaz ozaman peki HDD yi içine koysam o sıkıntı çıkarırım?

Anladım PSU yu dışarı bir yere koyacaz ozaman peki HDD yi içine koysam o sıkıntı çıkarırım?
HDD'ler pek fazla ısınmaz sorun yaşayacağını sanmıyorum. Eğer uzun süre o şekilde kullanacaksan 9CM fan alıp kutu içerisinde hava akışı sağlarsan ve PSU için gerekli havalandırmayı sağlarsan sorun olmaz.

HDD'ler pek fazla ısınmaz sorun yaşayacağını sanmıyorum. Eğer uzun süre o şekilde kullanacaksan 9CM fan alıp kutu içerisinde hava akışı sağlarsan ve PSU için gerekli havalandırmayı sağlarsan sorun olmaz.
Anladım hocam teşekkür ederim iyi geceler dilerim.

Benim gibi tahtadan kasa yap. Hem kendini geliştirirsin hemde orijinal el yapımı kasa olur. Profilimde resimleri var bak istersen belki birşeyler yapmaya çalışırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evde bahçede yapmıştım.

Benim gibi tahtadan kasa yap. Hem kendini geliştirirsin hemde orijinal el yapımı kasa olur. Profilimde resimleri var bak istersen belki birşeyler yapmaya çalışırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evde bahçede yapmıştım.
Hocam gerçekten çok güzel duruyor ne yalan söyleyim ama ben pek yapabileceğimi sanmıyorum biraz uğraş isteyen bir şey ve benimde pek bı zamanım yok ama sizinki çok güzel olmuş ne yalan söyleyeyim bı İmrenmedim değil :D

Hocam gerçekten çok güzel duruyor ne yalan söyleyim ama ben pek yapabileceğimi sanmıyorum biraz uğraş isteyen bir şey ve benimde pek bı zamanım yok ama sizinki çok güzel olmuş ne yalan söyleyeyim bı İmrenmedim değil :D
Boş durma işte birşeyler yapmaya çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,251
Üyeler
186,312
Son üye
Enescolak53
Geri