Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 15,821
Ama sonuçta kötü 3 kuruş daha az vereceğim diye sistemi tehlikeye atmak mantıksız. BenceO paraya sen ne öneriyorsun peki?
Ama sonuçta kötü 3 kuruş daha az vereceğim diye sistemi tehlikeye atmak mantıksız. BenceO paraya sen ne öneriyorsun peki?
ama cv550 hydro k'dan daha iyi ve 50w'lık da avantajı var.Evet, onun yerine Hydro K var 500W modeli 350TL'ydi en son.
Ben Hydro K'yı öven bir sürü yazı okumuştum zamanında, CV550'ye karşı. Emin misiniz?ama cv550 hydro k'dan daha iyi ve 50w'lık da avantajı var.
Şarkuuun kullanan yıldızları görür mü diyorsunuzSahrkoon psu ile bağdaştırın![]()
Şarkuun kullananlar duman görür benceŞarkuuun kullanan yıldızları görür mü diyorsunuz![]()
Hocam Sharkon'un tüm psu'ları kötü mü?Şarkuun kullananlar duman görür bence![]()
Fiyatına göre gayet iyi. Artiramayanlar alabilirBu kötü alınmaz.
İyi modeli de var kötü modeli de var.Hocam Sharkon'un tüm psu'ları kötü mü?
VS550 olmasın o?Ben Hydro K'yı öven bir sürü yazı okumuştum zamanında, CV550'ye karşı. Emin misiniz?
Bence şifreli bişeyKonu başlığındaki emojinin konu ile alakasını çözmeye çalışıyorum...
Kısaca yazacak olursam: @kandes22 yanlışım varsa ve düzeltirsen sevinirim.Ben Hydro K'yı öven bir sürü yazı okumuştum zamanında, CV550'ye karşı. Emin misiniz?