🔥İndirim 📉 PSU'larda sıcak indirim fırsatları!

VS550 olmasın o?
Yok hocam CV550'ydi.
Kısaca yazacak olursam: @kandes22 yanlışım varsa ve düzeltirsen sevinirim.
1- Garanti süresi olarak cv550e 3 yıl garanti verilirken hydro k 500w'a 2 yıl garanti veriliyor.
2-Koruma sayısı olarak da cv550de fazladan scp koruması var.
3-Ayrıca cv550 12v'den daha az kayıpla güç verebiliyor.
Tamamdır o zaman, ben yanlış biliyormuşum. Teşekkürler.

Kısaca yazacak olursam: @kandes22 yanlışım varsa ve düzeltirsen sevinirim.
1- Garanti süresi olarak cv550e 3 yıl garanti verilirken hydro k 500w'a 2 yıl garanti veriliyor.
2-Koruma sayısı olarak da cv550de fazladan scp koruması var.
3-Ayrıca cv550 12v'den daha az kayıpla güç verebiliyor.

CV550 ile arada dağlar kadar fark yok ama CV550 daha iyi denilebilir.
Hatırladığım kadarıyla CV550 de grup düzenlemeliydi.

Hocam Sharkon'un tüm psu'ları kötü mü?
Sharkoon'un tüm psuları kötü değil ama genel olarak markasının değeri en azından müşteri gözünden bakıldığında Türkiye'de en azından bir iki tık düşmüş durum da.

Sharkoon'un tüm psuları kötü değil ama genel olarak markasının değeri en azından müşteri gözünden bakıldığında Türkiye'de en azından bir iki tık düşmüş durum da.
Sharkoon PSU konusunda kötü bir firma. En iyi high-end psu modeli (SFX gold) bile tier b den oteye gecemiyor. Piyasada kaliteli diye bilinen WPM Gold zero ise tier C dusunun artik gerisini...

Selamlar millet, şuanda akakce.com üzerinde güzel mi güzel indirimler paylaşılıyor. Sizler için 3 adet F/P PSU önerisi bırakıyorum. Bu zor günlerde indirimler hayli sevindirici oluyor.

Sharkoon SHP650 V2 650 W
[**] 286 Lira

Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W
[**] 388 Lira

Corsair CX Series CX550F RGB
[**] 525 Lira

Corsair CX Series CX650F RGB
[**] 654 Lira

Cooler Master MWE 750W MPE-7501-ACABW-BEU
[**] 729 Lira

Gigabyte 750 W P750W GP-P750GM Power Supply (Full Modüler)
[**] 698 Lira
Yazdığın için sağol benim ufak bi sorum var. Mesela ben de forumdaki arkadaşların sağda solda gördüğü indirimli pc lere atabilme şansları varsa atmasını istiyorum bunun için bi forum açıcaktım. Ama hangi kısmı seçmem gerek bilmiyorum. PC-PSU kısmı uygun mu?

Yazdığın için sağol benim ufak bi sorum var. Mesela ben de forumdaki arkadaşların sağda solda gördüğü indirimli pc lere atabilme şansları varsa atmasını istiyorum bunun için bi forum açıcaktım. Ama hangi kısmı seçmem gerek bilmiyorum. PC-PSU kısmı uygun mu?
Sıcak Fırsatlar başlığı altında konu oluşturabilirsiniz.

Geri