hocam 4000tl bandı biraz aşıyor beni biraz daha uygun bakmaya çalışıyorum psu fiyatlarına baktım onlar da güzel para o yüzden psulu kasalara bakıyordumhocam psu lu kasalar genelde dandik oluyor fiyat ucuz olsun diye E tier dandik psular koyuluyor
illa alıcam diyorsanız : https://www.teknobiyotik.com/raijin...tx-bilgisayar-kasasi.html?ref=akakce&v=1.28.4 fena indirimde raijintek güzel markadır psularıda güzeldir bunu öneririm.
link atabilirmisinVento 750w 80+ fsp li kasa var nasıldır acaba bilen varmı
hocam inanın bana içindeki psu ya baktım çok güzel bir psu bir yerlerden 650 tl daha bulup bunu almanızı öneririm onun harici C tier veya altı psular ile uğraşmak zorunda kalıcaksınız.hocam 4000tl bandı biraz aşıyor beni biraz daha uygun bakmaya çalışıyorum psu fiyatlarına baktım onlar da güzel para o yüzden psulu kasalara bakıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa ve psu ayrı ayrı satın alabilirim
link atabilirmisin
https://www.ciceksepeti.com/dragos-...c&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.96.7hocam inanın bana içindeki psu ya baktım çok güzel bir psu bir yerlerden 650 tl daha bulup bunu almanızı öneririm onun harici C tier veya altı psular ile uğraşmak zorunda kalıcaksınız.
hocam inanın bana içindeki psu ya baktım çok güzel bir psu bir yerlerden 650 tl daha bulup bunu almanızı öneririm onun harici C tier veya altı psular ile uğraşmak zorunda kalıcaksınız.
Yeni kasa almayı düşünüyorum fakat psu fiyatları fazla geldiği için psulu bilgisayar kasası arıyorum önerilere açığım
micro atx boyutu bu aradabu işini görür bence fiyatı da ara sıra iniyor ama pek takip etmedim![]()
MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
indirim olunca ne kadar iniyor acaba
bu işini görür bence fiyatı da ara sıra iniyor ama pek takip etmedim![]()
MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Forge M100A D60 ARGB 4 Fanlı 600 W Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
micro atx boyutu bu arada
hocam benimkisi ile aynısını yaptığınızda 5000 tl tutuyor ve bu 4600 TL'ye benimkinden çok daha iyi şu an bundan daha iyi bir kasalı psu bulamayacaksınız muhtemelen.hocam m100 kasanın aynısını kullanıyorum biraz küçüktür ama çok iyidir ben onunla beraber nzxt c750 kullandım en ucuz ve en güzel 750 psulardan biri.
600-650 watt psu öneriniz nedirhocam m100 kasanın aynısını kullanıyorum biraz küçüktür ama çok iyidir ben onunla beraber nzxt c750 kullandım en ucuz ve en güzel 750 psulardan biri.