Neler Yeni

Çözüldü✓ Psu'lu kasa önerisi alabilirmiyim

Can...

80+ Platinum
Çok ışıltılı bir şey istemıyorum psu lu bir kasa arıyorum göze hitap eden bir kasa arıyorum
Sistem ryzen 5 1600 af
B450m s2h v2
8 gb 3000mhz ram
480 gb sata ssd
Ekran kartı muhtemelen rx 5500 xt 1650s. Veya rtx 2060 olcak alamazsam da gtx titan black
(IŞIKLI DA İSTİSNA OLABİLİR AMA KAPATABİLİYOR OLMAK ŞARTIYLA)

Son düzenleme:

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Çok ışıltılı bir şey istemıyorum psu lu bir kasa arıyorum göze hitap eden bir kasa arıyorum
Sistem ryzen 5 1600 af
B450m s2h v2
8 gb 3000mhz ram
480 gb sata ssd
Ekran kartı muhtemelen rx 5500 xt 1650s. Veya rtx 2060 olcak alamazsam da gtx titan black
bütçen nedir acaba

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
hemen senin için kontrol ediyim link atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem ryzen 5 1600 af
B450m s2h v2
8 gb 3000mhz ram
480 gb sata ssd
kendi kullandığım kasanın bi model değişiği : https://www.hepsiburada.com/gameboo...ent=HBV000018RUKS&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

fiyata göre artan sıralama şunlarda var isterseniz kontrol edebilirsiniz önü mesh olanları tercih ettim

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum

kendi kullandığım kasanın bi model değişiği : https://www.hepsiburada.com/gameboo...ent=HBV000018RUKS&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

fiyata göre artan sıralama şunlarda var isterseniz kontrol edebilirsiniz önü mesh olanları tercih ettim

Psularına ne kadar güven olur bunalton

Corsair spec delta rgb alınır mı o paraya 1200 1300 falan

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Psularına ne kadar güven olur bunalton

Corsair spec delta rgb alınır mı o paraya 1200 1300 falan
en ucuz burada var : https://www.gaming.gen.tr/urun/2451...m-usb-3-0-mid-tower-kasa/?ref=akakce&v=1.68.1

yani psu su konusunda corsair olduğu için baya iyidir ama önünde küçük mesh bir yapı var ama psu nedeniyle alına bilir benim kasam o linktenine benziyor attığım ama içinde corsair psu var yani 1400tl verirsen alınabilir yada şu seçeneklere bakabilirsin (marka ve kasa görünüşü kalitesi olarak iyi olanlar.).

yani onü çok kapalı ben olsam almam

Can...

80+ Platinum
Çok çikin kanka 😄
Ama güzel alternatif

en ucuz burada var : https://www.gaming.gen.tr/urun/2451...m-usb-3-0-mid-tower-kasa/?ref=akakce&v=1.68.1

yani psu su konusunda corsair olduğu için baya iyidir ama önünde küçük mesh bir yapı var ama psu nedeniyle alına bilir benim kasam o linktenine benziyor attığım ama içinde corsair psu var yani 1400tl verirsen alınabilir yada şu seçeneklere bakabilirsin (marka ve kasa görünüşü kalitesi olarak iyi olanlar.).

yani onü çok kapalı ben olsam almam
Attığın kasaların çoğu güzel incelemelerine bakıp kafama hangisi daha çok yatarsa onu seçip alırım. benim için fanların ışıkları kapanıyorsa psu kaliteliyse sorun yok. ellerine sağlık kasalar için İçlerinden birisini seçicem

Son düzenleme:

Caelius

80+ Silver
Çok çikin kanka 😄
Ama güzel alternatif

Attığın kasaların çoğu güzel incelemelerine bakıp kafama hangisi daha çok yatarsa onu seçip alırım. benim için fanların ışıkları kapanıyorsa psu kaliteliyse sorun yok. ellerine sağlık kasalar için İçlerinden birisini seçicem
hocam corsair carbide alabilirsiniz gercekten kaliteli bir kasadir

Can...

80+ Platinum
hocam corsair carbide alabilirsiniz gercekten kaliteli bir kasadir
Şeklini sevmiyorum hocam gözüme hitap etmiyor ama en son mecubur kalırsam düşük ihtimal alırı

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Çok çikin kanka 😄
Ama güzel alternatif

ne demek rgb olanların ışıkları kapanır zaten kumandalı oldukları için istersen parlaklığı kısarsın istersen direkt kapatırsın kumandalılarda vardır öyle seçenek benimkinde öyle çünkü

Can...

80+ Platinum
ne demek rgb olanların ışıkları kapanır zaten kumandalı oldukları için istersen parlaklığı kısarsın istersen direkt kapatırsın kumandalılarda vardır öyle seçenek benimkinde öyle çünkü
Sende hangisi vardı holder destekli olan var aralarında onu alabilirim belki

Top Bottom