Pttavmden bişey alan var mı

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum ve pttavm de bu fiyat bu monitör için çok iyi fakat tek arada kaldığım şey pttavm de satılması başka ürün gelir mi yada kırık gelir mi güvenemiyorum ve iadeyle uğraşmak istemiyorum bir tavsiyeniz varsa dinlerim
1769440770887.webp

Ptt avm de trendyol hepsiburada gibi bir firma satıcıya dikkat edersen bir sorun çıkacağını sanmıyorum daha önce alışveriş yapmadım buradan yapanlar var ise yardımcı olabilirler

Ptt avm de trendyol hepsiburada gibi bir firma satıcıya dikkat edersen bir sorun çıkacağını sanmıyorum daha önce alışveriş yapmadım buradan yapanlar var ise yardımcı olabilirler
evet ama neden fiyat bu kadar anlamadım satıcı her yerde benzer fiyatlara satıyor ama başka bir satıcı bu ürünü satmıyor

arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum ve pttavm de bu fiyat bu monitör için çok iyi fakat tek arada kaldığım şey pttavm de satılması başka ürün gelir mi yada kırık gelir mi güvenemiyorum ve iadeyle uğraşmak istemiyorum bir tavsiyeniz varsa dinlerim Alıntıyı görüntüle
bana pttavm çakmacılar kaçakçılar çarşısı gibi geliyor hiç alışveriş yapmadım

bana pttavm çakmacılar kaçakçılar çarşısı gibi geliyor hiç alışveriş yapmadım
bana da öyle geliyor ama aynı satıcı 200 tl farkla n11 ve hepsiburada da satıyormuş biraz daha tuzlu ama en azından daha fazla güvencem olur diye düşünüyorum o yüzden o sitelerden alırım belki

Geri