PUBG 1000DAYS GİBİ SMOOTH GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

Görüntü leşler leşi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oraya gidiyorum kanka umarım derdime derman bulurum
Biraz zor umarım bulursun sonuçta ordaki %80 pubg oyuncusu biri biliyordur herhalde bulursanız banada haber verebilirmisiniz yakında pubg ye başlayacağım tekrardan bende kaydedeyim

driverları güncelle eğer güncelse bi de eski dirverları dene

Arkadaşlar 1000daysın bütün ayarlarımı yaptım lakin görüntü çamur gibi bende ama onda çok güzel ne yapmalıyım ?
işleme ölçeği 100
FOV 95
1080 tem ekran
kenar yumuşatma orta
doku orta
diğerlerinin tamamı very low
keskinleştirme açık

eğer driver hatası alıyorsan DDU ile driverı kalıntısız sil yeniden driver kur, veya oyunu pcye indirdikten sonra yedekleyip tekrar kurduysan kalıntısız oyunu sil yedekten kurma! direk indir.

işleme ölçeği 100
FOV 95
1080 tem ekran
kenar yumuşatma orta
doku orta
diğerlerinin tamamı very low
keskinleştirme açık

eğer driver hatası alıyorsan DDU ile driverı kalıntısız sil yeniden driver kur, veya oyunu pcye indirdikten sonra yedekleyip tekrar kurduysan kalıntısız oyunu sil yedekten kurma! direk indir.
Söylediğin ayarların aynısını kullanıyorum ve bu şekilde driveri ise formattan sonra kurmuştum

kanka pc yi açmadım sabahleyin atayım kusura bakma
daha sonra takımın yoksa beraber girebiliriz :D
Kankam şu sorunu çözelim gerisi kolay :D

Söylediğin ayarların aynısını kullanıyorum ve bu şekilde driveri ise formattan sonra kurmuştum

Kankam şu sorunu çözelim gerisi kolay :D
bir kaç ekran görüntüsü alıp nerelerde çamurlaşma olduğunu gösterebilirmisin bize. ona göre yönlendireyim. çünkü bu ayarlarda bende vam gibi he bazen antialising'i high'e çekiyorum o kadar. ama görüntüyü bi görelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,363
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri