2 saati geçmemesi lazımdı.İade kabul görmez.merhaba dün PUBG aldım 2 saat 10 dakika oynadım ama şimdi baktım fifa 21 60 liraya düşmüş iade edip onu almak istiyorum bazıları şansını dene falan demiş de sizce yardımcı olurlar mı
2 Saat Oynama Süresi Geçen Oyunları Ve Uygulamaları İade Almıyorlar. Fakat Steam Destek İle İletişime Geçin Belki Yardımcı Olurlar.merhaba dün PUBG aldım 2 saat 10 dakika oynadım ama şimdi baktım fifa 21 60 liraya düşmüş iade edip onu almak istiyorum bazıları şansını dene falan demiş de sizce yardımcı olurlar mı
sadece 10 dakika geçtim zamanında arkadaşım 3 saat csgo yu beğenmedim diyerek iade etmişti2 saati geçmemesi lazımdı.İade kabul görmez.
ayrı bi talep mi açayım2 Saat Oynama Süresi Geçen Oyunları Ve Uygulamaları İade Almıyorlar. Fakat Steam Destek İle İletişime Geçin Belki Yardımcı Olurlar.
Büyük Bir İhtimal İade İsteğini Geri Çevirecekler. Siz Ayrıyetten Steam Desteğe Mesaj Yazın.sadece 10 dakika geçtim zamanında arkadaşım 3 saat csgo yu beğenmedim diyerek iade etmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrı bi talep mi açayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
hocam yukarda tekrar bi fotoğraf attımBüyük Bir İhtimal İade İsteğini Geri Çevirecekler. Siz Ayrıyetten Steam Desteğe Mesaj Yazın.
Ne zaman aldın oyunu?
Gördüm Ona Göre Yazdım Zaten .hocam yukarda tekrar bi fotoğraf attım
3 TemNe zaman aldın oyunu?
Dün aldım yazmış zaten, görmemişim.3 Tem
doğru yapmışım değil miGördüm Ona Göre Yazdım Zaten .
sizce olur mu peki2.5 saat olmuştu ama iade aldılar diyenleri görmüştüm, deneyin bir şansınızı bence