PUBG 40 TL Almaya değermi ?

5 para etmez konsol ile Pc yi bir tutamazsın. PC versiyonu şaheserdir. PUBG bütün battle royale oyunların atasıdır. Gerçeğe en yakın hayatta kalma oyunudur.
Pc versiyonunu da en yüksek ayarlarda test ettim yine çöptü.

Steam PUBG 40 TL alınır mı? acaba veya o paraya başka tavsiyeler verebilirsiniz
yakuza serisine indirim döneminde bakabilirsin yakuza 0 20tl ye düşüyor diğer oyunlarıda kiwami 1 ve kiwami 2 indirimde 30 40tl ye alınabilir kiwami 2 nin grafikleri baya iyi diğerleri ps3 e de çıktığı için o kadar iyi grafiklere sahip değil(kiwami 2 ye göre biraz sönük ama grafikleri kötü değil)

Knk pubg lite ile biraz dene eğer hoşuna giderse öyle olsun sonuçta para kolay kazanılmıyor

COD WARZONE çıkmışken pubgye para verilmez artık.

İNDİRDİĞİM ZAMAN TAM BOYUTUNU BELİRTİRMİSİN STEAMDA DEĞİŞİKLİK OLABİLİYOR
Buyur dostum güncel +2 gb daha ekle güncelleme yapıyor 2 gb daha. Toplam kaba taslak 32 gb oluyor.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    375.2 KB · Hit: 58
Bilader 3 kuruşun derdini yapacaksan hiç alma.diyelim ki dert etmiyorsun bu yazıyı yazmamın anlamı yok.

İNDİRDİĞİM ZAMAN TAM BOYUTUNU BELİRTİRMİSİN STEAMDA DEĞİŞİKLİK OLABİLİYOR
Biraz geç oldu kusura bakma anca yükleyebildim işlerim vardı bilgisayarda 30.405 MB tam dosyasından baktım

Steam PUBG 40 TL alınır mı? acaba veya o paraya başka tavsiyeler verebilirsiniz

bence kesinlikle değmez çünkü zaten PUBG kaldıran bir pc varsa onun yerine WarZone oynayabilirsin artık PUBG eskisi gibi değil dostum bence paran cebinde kalsın lite sürümünü deneyebilirsin ama bu kesin lite ile pubg deneyimini yaşayamazsın bir fikrin olur en azından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,602
Üyeler
189,879
Son üye
HamdiSahin
Geri