PUBG alınır mı?

PUBG hakkında naçizane bir şeyler bilirim. Oyunun ilk sezonu hariç tüm sezonlarını takip etmiş, 2017 den beri de oynayan birisiyim. Yaklaşık bir yıl önce falan laptopda oynanilmasi iyicene güç haline gelince lite versiyonuna geçtim. Lite da güzeldi iyi bir kitlesi vardı ama artık geliştirmeyi bıraktılar ve her yer hileci kaynıyor mahvoldu. Lite versiyonu da bıraktım. İnşallah yeni sistemim gelince PC ye geri donucem. PUBG zevk ve yetenek işidir. Ben bu oyunu başkası oynarken izlediğimde bile çok keyif alıyorum. Kendim tam anlamıyla gelismem 100 saatimi almıştı. Tekrar PC ye dönünce ısınıp form tutmam bı 50 saatimi alır gene. Ama seveceğini düşünüyorsan alınır; yoksa 10-15 dakika loot yapıp sonra öleceksen alınmaz. Bence kendini şu ücretsiz zamanda dene hoşuna gidiyormu ona göre karar ver. Şimdi almasan bile yaz indirimlerinde alırsın.
alıştırma yapması kolay 3 günlük sürede biraz oynayacağım dünden beri uyumadım uyunca indirime başlatacağım

Bence arkadaşlarınla girersen zevkli oluyor ama ben satın almadım, Lite versiyonunu indiriyorum. Çok seven birisi değilim PUBG'yi aslında ama işte...

Arkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
kardeşim 65 tl lik dropu nası düşürdün yav

Arkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
bence alınır ben çok seviyorum bende alıcam

kesinlikle alınır 500+ saat üstü oynayan biriyim kolu olana acayip zevkli bir oyun başlarda 1 tık adam vurmak zor oluyor tüm battle royale oyunlarında olduğu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence alınır ben çok seviyorum bende alıcam

ben aldım kesinlikle tavsiye ederim

PUBG alıyım arada girerim oynarım diyebileceğin bir oyun değil. Alırsan sürekli oynaman lazım ki spray atmayı, uzaklık tahmini gibi şeyleri unutmayasın. Arada da oynarsın ama o zaman atlayıp spray yapamadığın için sürekli ölürsün ve oyundan soğursun. Tavsiyem sürekli oynayabilme imkanın varsa alman eğer yoksa param var kütüphanede kalsın diyorsan da alabilirsin.
ss.webp

Oyunu bir hevesle aldım, 2 senedir hesabımda duruyor, toplasan 20 saat felan oynamışım steam'de :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri