eyupseker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,589
?Lite'da bir iki kısıtlama vaar deniyordu.
?Lite'da bir iki kısıtlama vaar deniyordu.
AYNI DURUMDAYIM SİZİNLEBence alınmaz. Bende var ama toplasan 10 saat oynmamışımdır.
alıştırma yapması kolay 3 günlük sürede biraz oynayacağım dünden beri uyumadım uyunca indirime başlatacağımPUBG hakkında naçizane bir şeyler bilirim. Oyunun ilk sezonu hariç tüm sezonlarını takip etmiş, 2017 den beri de oynayan birisiyim. Yaklaşık bir yıl önce falan laptopda oynanilmasi iyicene güç haline gelince lite versiyonuna geçtim. Lite da güzeldi iyi bir kitlesi vardı ama artık geliştirmeyi bıraktılar ve her yer hileci kaynıyor mahvoldu. Lite versiyonu da bıraktım. İnşallah yeni sistemim gelince PC ye geri donucem. PUBG zevk ve yetenek işidir. Ben bu oyunu başkası oynarken izlediğimde bile çok keyif alıyorum. Kendim tam anlamıyla gelismem 100 saatimi almıştı. Tekrar PC ye dönünce ısınıp form tutmam bı 50 saatimi alır gene. Ama seveceğini düşünüyorsan alınır; yoksa 10-15 dakika loot yapıp sonra öleceksen alınmaz. Bence kendini şu ücretsiz zamanda dene hoşuna gidiyormu ona göre karar ver. Şimdi almasan bile yaz indirimlerinde alırsın.
kardeşim 65 tl lik dropu nası düşürdün yavArkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
bence alınır ben çok seviyorum bende alıcamArkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
Arkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
bence alınır ben çok seviyorum bende alıcam
Bana en fazla 2 tl lik çıktıdaha öncede 16 şimdide 65 TL ondan 2 gün sonrada 3 TLarıdan çok bal var