alperenb48
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
1500 gcoin var denilen sandıkları0.30 kuruş ve 0.18 kuruştan 5 er tane aldım ama hangi anahtarı alacağız oyun içi dükkanda 2-3 tane anahtar var
Hocam anahtarlar kasayı aldıktan sonra oyuna res atınca mağazaya ekleniyor özelleştirden aletlere bas düz anahtarlardan alma sakın paran çöp olur1500 gcoin var denilen sandıkları0.30 kuruş ve 0.18 kuruştan 5 er tane aldım ama hangi anahtarı alacağız oyun içi dükkanda 2-3 tane anahtar var
1 hafta bekleme süresi varKeyleri aldım PUBG de gözükğyor ama steam envanterimde gözükmüyor nasıl satıcam
@ijustfaruk hocam @Çağrı Yılmaz 'ın da dediği gibi premium ikmal paketi değil miydi ben sadece iktidar belirleyici seti görebildim de.
İsmi değişmiş. Ben anahtarı aldım@ijustfaruk hocam @Çağrı Yılmaz 'ın da dediği gibi premium ikmal paketi değil miydi ben sadece iktidar belirleyici seti görebildim de.
Ben de şuan pubg yüklüyorum. Bakıcam hangi kasanın anahtarı daha değerliyse o kasadan alıcam sonra gcoin ile o kasanın anahtarı alıp bir hafta bekleyip satacağım değil mi hocam.
Bende tam bilmiyorum. Eğer marketten gcoin ile anahtar alabiliyorsak neden kasa alıyoruz onu çözemedim. Konudaki gibi kasa alıp anahtar aldım şuan da da 1 hafanın dolmasını bekliyorum.Ben de şuan PUBG yüklüyorum. Bakıcam hangi kasanın anahtarı daha değerliyse o kasadan alıcam sonra gcoin ile o kasanın anahtarı alıp bir hafta bekleyip satacağım değil mi hocam.
Çünkü kasa almazsan, anahtar markette çıkmıyor.Bende tam bilmiyorum. Eğer marketten gcoin ile anahtar alabiliyorsak neden kasa alıyoruz onu çözemedim. Konudaki gibi kasa alıp anahtar aldım şuan da da 1 hafanın dolmasını bekliyorum.