crazyboy40
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,570
farkettim hocam aldım hemen teşekkürlertopluluk pazarından önce kasasını alman lazım
farkettim hocam aldım hemen teşekkürlertopluluk pazarından önce kasasını alman lazım
aylarca birikmiştir g coin ve harcamamıştırReis bir ayda 277 TL nasıl yaptın verdiği 300 g coin ile sadece bir anahtar alınabiliyor o da maks 17 TL filan (öyle yazıyordu önceden şuan 277 TL kazandım ayzmıyor)
aylarca biriken g coin le kazandığı para bir ayda olmuyor işte hocamaylarca birikmiştir g coin ve harcamamıştır ??
kimse zaten ayda 277 kazandım dememişki aylık 1 anahtar alınıyor o da 18tl konuda bahsedildiği gibiaylarca biriken g coin le kazandığı para bir ayda olmuyor işte hocamaylarca sürmüş oluyor o
Çok sağlam para gelecek hayırlı olsunPUBG oynamam ama prime'dan verilenleri alıyordum, Amazon hesabını bağlayınca hepsini verdi. Konu için teşekkürler![]()
10 kutu almıştım zaten ama 3 anahtarı alınca kayboldu envantere gir çık yaptım geri geldiinventory'nde bulunan kasa kadar key gözüküyor, o yüzden konuda arkadaşlar özellikle belirtmişler kaç anahtar alabiliyorsanız o kadar kutuyu önceden almanız gerektiğini.![]()