A Aingeal 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 3 15 Eylül 2020 #1 Iyı gunler herkese. Steam pubg oynarken her seferınde en az 1 tane dosya doğrulanmadı dıyor sebebı nedır acaba?
Iyı gunler herkese. Steam pubg oynarken her seferınde en az 1 tane dosya doğrulanmadı dıyor sebebı nedır acaba?
K Kimera 80+ Bronze Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1,840 Reaksiyon skoru 1,343 15 Eylül 2020 #2 Sebebini araştırmaktansa, Steam üzerinden dosyaları doğrulasanız ?
A Aingeal 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 3 16 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KKA_ yazmış: Sebebini araştırmaktansa, Steam üzerinden dosyaları doğrulasanız ? Devamı için tıklayın... Ben zaten her oyuna gırerken doğruluyorum 1 dosya doğrulamıyor. Doğruladıktan sonra düzeliyor ama pc yi kapatıp açtığımda yıne 1 dosya doğrulanmamıs oluyor
KKA_ yazmış: Sebebini araştırmaktansa, Steam üzerinden dosyaları doğrulasanız ? Devamı için tıklayın... Ben zaten her oyuna gırerken doğruluyorum 1 dosya doğrulamıyor. Doğruladıktan sonra düzeliyor ama pc yi kapatıp açtığımda yıne 1 dosya doğrulanmamıs oluyor