Neler Yeni

PUBG de drop yiyorum

invy

80+ Bronze
Problem değil.

Açıkçası oyun dışı kaynaklı bir problem olabilir mi ? Sizinkinden çok daha düşük bir sistemle dropsuz oynuyorum.
Benim ortalama bir klibim mesela, (oyun açısından değil, herhangi bir drop vs olmaması bakımından koydum.)
sisteme format attım ddu ile sil yükle yaptım memtest yaptım bellek tanılama baktım 3d mark yaptım cinebatch + cpu z yaptım gpu throotle varmı diye baktım sistem tertemiz hiç birşeyde sıkıntı yok dokular yüklenmediğinden drop yiyorum sanırım arkada afterburner ve dc haricinde bir şey yok. fortnite da filan maç bekleme yerinde öyle bir droplar yiyorumki

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
sisteme format attım ddu ile sil yükle yaptım memtest yaptım bellek tanılama baktım 3d mark yaptım cinebatch + cpu z yaptım gpu throotle varmı diye baktım sistem tertemiz hiç birşeyde sıkıntı yok dokular yüklenmediğinden drop yiyorum sanırım arkada afterburner ve dc haricinde bir şey yok. fortnite da filan maç bekleme yerinde öyle bir droplar yiyorumki
Gerçekten ilginç, ekran kartında bir sorun yokken oyunlarda drop yemeniz. Dediğim gibi bir bilgim yok. Belki bir ihtimal ssd/hdd kaynaklı olabilir.
Crystaldiskmark ile okuma yazma hızlarını,
SSD Benchmark tarzı bir şey ilede sağlığına bakar mısın ?

invy

80+ Bronze
Gerçekten ilginç, ekran kartında bir sorun yokken oyunlarda drop yemeniz. Dediğim gibi bir bilgim yok. Belki bir ihtimal ssd/hdd kaynaklı olabilir.
Crystaldiskmark ile okuma yazma hızlarını,
SSD Benchmark tarzı bir şey ilede sağlığına bakar mısın ?
okuma yazma değeri verdigi değerleri veriyor 2300 e 1600 sağlıgıda 99 ama satadaki performans daha iyi sağlıgı 78 olmasına rağmen sorun yokken sorun yaşıyorum

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
okuma yazma değeri verdigi değerleri veriyor 2300 e 1600 sağlıgıda 99 ama satadaki performans daha iyi sağlıgı 78 olmasına rağmen sorun yokken sorun yaşıyorum
Oyunda SSD'de ise daha fazlasını maalesef bilmiyorum neden böyle bir sorun yaşadığınızı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklıma bir şey gelmiyor buna yol açacak

• Beğen
Reaksiyonlar: invy

invy

80+ Bronze
Oyunda SSD'de ise daha fazlasını maalesef bilmiyorum neden böyle bir sorun yaşadığınızı.

pubg ye 2k yaptım daha iyi oldu

invy

80+ Bronze

Dediğiniz çözünürlüğü yapıp grafikleri doku keskinleştirme ve görüş uzaklıgı ultra diğerleri orta yaptım güzel oldu oyun şuanki ssdim Goodram Samsung 970 evo düşünüyorum 3500 yazması var sizce dokular yüklenmeme gibi sorunlar yaşarmıyım

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Dediğiniz çözünürlüğü yapıp grafikleri doku keskinleştirme ve görüş uzaklıgı ultra diğerleri orta yaptım güzel oldu oyun şuanki ssdim Goodram Samsung 970 evo düşünüyorum 3500 yazması var sizce dokular yüklenmeme gibi sorunlar yaşarmıyım
Dediğiniz ayarlarda oyunda çok fazla dezavantajınız olur.

ama siz bilirsiniz

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
iğrenç bir optimizasyonu var oyunu optimize bir grafik ayarı çek biraz arttır düşür yaparak dengeli bir ayar bul oyle kullan

invy

80+ Bronze
Dediğiniz ayarlarda oyunda çok fazla dezavantajınız olur.

ama siz bilirsiniz
düşük ayarlarda drop atıyor bir tık ve hiç beğenmedim leş gibi duruyor

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR