Yardım Pubg Mobile En İyi Emülatör

Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar Merhabalar Sistemim iyi sadece sizden tek bir şey istiyorum. Piyasada Bir Sürü Emulatör Var Fakat Hangisini Seçmeliyim Bilmiyorum. Pubg Mobile Oynamak İstiyorum Ve Sadece Kasmasın Tuş Kombinasyonlarında Sıkıntı Çıkmasın Yağ Gibi Aksın. Bunun İçin Hangi Emülatörü Önerirsiniz ?

Kendi Emülatörü Mobil Oyuncular İle Oynatmıyor Diye Biliyorum. Arkadaşlarım Mobilden Oynuyor Ben de Onlarla Oynamak İstiyorum

Yani Bana Kesin Bir Sonuç Lazım Kasma Donma Takılma Olmayacak Tuşlara Basar Basmaz Gösterecek ve Mobildeki Arkadaşlarım İle Oynayabileceğim

Yani Bana Kesin Bir Sonuç Lazım Kasma Donma Takılma Olmayacak Tuşlara Basar Basmaz Gösterecek ve Mobildeki Arkadaşlarım İle Oynayabileceğim
benim kuzenler bluestacks ten oynuyordu cocugun pc gt430 ama kasmıyordu

Yt kanalları da woozie vardı yanlış hatırlamıyorsam türkiyede pubg mobilenin yöneticisi tarzı bişeydi o paylaşmıştı bir bak ona istersen

Ne alaka yt kanalları oyniyabiliyor zamanında mobilden girerken bu kişi emilatör uyarısı veriyordu
Dostum emulatör üzerinden oynayıp telefondan oynayan adam ile eşleşemiyorsun.
En azından ben oynarken öyleydi

Dostum emulatör üzerinden oynayıp telefondan oynayan adam ile eşleşemiyorsun.
En azından ben oynarken öyleydi
S7 den beri oynuyordum öncede herzaman oynanıyordu s3 4 sezonlarından bahsediyorsan o zamanları bilmiyorum çünkü emulatör oyniyan yayıncılar mobil olanlarla denk düşebiliyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,310
Üyeler
186,463
Son üye
Recent
Geri