evet akıllı modda hangisine almam gerekiyor.Emülator akıllı mod damı çalışıyor?
Hdd de oyun ama sıfır harddisk olabilirmi? ssd ye aktarıyım düzelebilir belki ama sanmıyorum.Büyük ihtimalle optimizasyon sorunu. Oyun HDD de yüklüyse de olabilir fps drop
hocam bu kendi emülatörü ama bi ara denerim sağol.Nox emülatör ü yükleyip denesene bi arkadaşım ondan oynuyor. +Oyun motorunu Gtx1660S olarak + Ramleri 4Gb olarak ayarlamayı dene
Merhaba ara sıra arkadaşlarla bu oyunu oynuyorum telefon ısındığı için bilgisayar üzerinden oynamak istiyorum ama aşırı drop yiyor ayarlar akıcı görüntü kalitesi gameloop da hd 1080p 60 fps ama birden 40 a iniyor 30 a iniyor drop yiyor bilgisayar çözümünü bilen varmıdır neden kaynaklı bu sorun?
Onların 2080 ti ı var adı üstünde yayıncı=sponsorArkadaşlarımla oynuyorum onlar telefondan oynuyor yayıncılar nasıl oynuyorlar takılmadan donmadan garibime gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linki yok tek tek topladım ben 1660s 1600 af ramleri de ayrı ayrı gaming gecesinden aldım.
Bu sistemle 1080p akıcı oynarsan kasar tabi.R5 1600Af 1660s 16gb ram
Katılıyorum telefonda da böyleydi ayarları yükseltince kasma gidiyordu.Bu sistemle 1080p akıcı oynarsan kasar tabi.
2k full hd ayarlara al gameloop ayarlarını fulle, grafikleri HDR yap kasmaz.
belki işinize yarar diye de https://bordoklavyeli.net/pubg-mobile-emulator-kasma-sorunu/ buraya bakabilirsiniz.Merhaba ara sıra arkadaşlarla bu oyunu oynuyorum telefon ısındığı için bilgisayar üzerinden oynamak istiyorum ama aşırı drop yiyor ayarlar akıcı görüntü kalitesi gameloop da hd 1080p 60 fps ama birden 40 a iniyor 30 a iniyor drop yiyor bilgisayar çözümünü bilen varmıdır neden kaynaklı bu sorun?
eywÇözümü söylüyorum, sadece oyun değil gameloop ayarlarını da yapmalısın oradan motor kısımlarını falan da yapmalısın. Orada 2k var onu seçip HD seçeneğini seç. En baştaki sekmede akıllı mod seçili olsun rami rami 8 GB kadar ver, düzgünleştirme ultra yap işlemci sayısını en fazla kaç varsa onu seç çözünürlük monitörünün kaçsa o olsun 1080p ise onu seç. Sonra oyun içinden HDR açılır. Onu da seç 60 fps sabit oynarsın. Ben 1660 TI ile 60 fps sabit oynuyorum, ayarların düzgün değilse ya da gidip bu sistemle akıcıda oynarsan kasabilir.