Neler Yeni

Pubg Mobile Haksız Ban

DavutBTMK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Davut
O Kadar Hileci Var hile kullanan çok hiç birini banlama gelde benim hesabımı banla arkadaşlar desteğe de attım otomatik mesaj atıyor var mı bi bildiniz hesabı nasıl alırım nasıl kurtarımım veri değişiminden dolayı ban yedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O Kadar Hileci Var hile kullanan çok hiç birini banlama gelde benim hesabımı banla arkadaşlar desteğe de attım otomatik mesaj atıyor var mı bi bildiniz hesabı nasıl alırım nasıl kurtarımım veri değişiminden dolayı ban yedim

DavutBTMK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Davut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu yazarken kardeşimi hesabıda banlandı :D rpli iki hesap emülatörden giriyoruz destekte yardımcı olmuyor

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
kardeşim ben koşuyordum dağın tepesindeydim zıpladım aşşağa atlamak için beni zıplama hilesi diye banlamışlar

DavutBTMK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Davut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Discordan yardım istediynce fazla msj yazmaktan banlarlar yazık ilerde kitlesi azalır bu oyunun

Geçmiş olsun diyelim. Zaten PUBG Mobile oynama boşver. PUBG Lite oyna.
Teşekür ettim

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben PUBG LİTE'de yaşamıştım, öyle güzel oynadım ki 2119 yılına kadar ban geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Benim Steam hesabında uzun süredir PUBG var. Gelen yenilikler doğrultusunda tekrar indirmemi önerir misiniz? Yoksa Warzone gibi oyunlara mı geçeyim?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Benim Steam hesabında uzun süredir PUBG var. Gelen yenilikler doğrultusunda tekrar indirmemi önerir misiniz? Yoksa Warzone gibi oyunlara mı geçeyim?
Knkim depolama alanına varsa ikisini de yükle o tür oyunlar arkadaşlarla güz oluyor arkadaşlarında varsa pubg yükle tabi warzone free yani onu da yükle

Top Bottom