Pubg Mobile Haksız Ban

DavutBTMK

80+
Reaksiyon skoru
33
O Kadar Hileci Var hile kullanan çok hiç birini banlama gelde benim hesabımı banla arkadaşlar desteğe de attım otomatik mesaj atıyor var mı bi bildiniz hesabı nasıl alırım nasıl kurtarımım veri değişiminden dolayı ban yedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O Kadar Hileci Var hile kullanan çok hiç birini banlama gelde benim hesabımı banla arkadaşlar desteğe de attım otomatik mesaj atıyor var mı bi bildiniz hesabı nasıl alırım nasıl kurtarımım veri değişiminden dolayı ban yedim

Bunu yazarken kardeşimi hesabıda banlandı :D rpli iki hesap emülatörden giriyoruz destekte yardımcı olmuyor

kardeşim ben koşuyordum dağın tepesindeydim zıpladım aşşağa atlamak için beni zıplama hilesi diye banlamışlar

Discordan yardım istediynce fazla msj yazmaktan banlarlar yazık ilerde kitlesi azalır bu oyunun

Geçmiş olsun diyelim. Zaten PUBG Mobile oynama boşver. PUBG Lite oyna.
Teşekür ettim

Ben PUBG LİTE'de yaşamıştım, öyle güzel oynadım ki 2119 yılına kadar ban geldi.

Benim Steam hesabında uzun süredir PUBG var. Gelen yenilikler doğrultusunda tekrar indirmemi önerir misiniz? Yoksa Warzone gibi oyunlara mı geçeyim?

Benim Steam hesabında uzun süredir PUBG var. Gelen yenilikler doğrultusunda tekrar indirmemi önerir misiniz? Yoksa Warzone gibi oyunlara mı geçeyim?
Knkim depolama alanına varsa ikisini de yükle o tür oyunlar arkadaşlarla güz oluyor arkadaşlarında varsa pubg yükle tabi warzone free yani onu da yükle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,459
Üyeler
183,291
Son üye
united95
Geri