Neler Yeni

PUBG MOBİLE HESABI...

.

• .

Oylar: 0 0.0%
  • .

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    0

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
Arkadaşlar öncelikle küfür etmeyin, sövmeyin diye açıklayayım.
Ben o zamanlar küçüktüm ergenliğe bile girmiş sayılmazdım galiba. Pubg hesabı çaldım geçen günlerde aklıma geldi ulan ben bu çocuğun hakkına girdim şimdi pişman oldum bir saatten fazla araştırmışımdır belki ne yapabilirim diye bazı yerlerde daha çocuk olduğunuz için helallik almanıza bile gerek yoktur diyor bazı yerlerde ise o kişinin adın hayır yapın diyor.
Hayır yaparız orda sıkıntı yok ama bu hesap bende şimdi ne yapayım :(
(Hesaba çok olmasada para yatırılmış ve emek verilmiş sezon dörtten beri vardı galiba)

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
bende 11 yasinda steam hesabi caldiydim😃 cocuktum sonucta bisey olcagini sanmiyom

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende 11 yasinda steam hesabi caldiydim😃 cocuktum sonucta bisey olcagini sanmiyom
bir şey olmazda büyük ihtimal daha ergenlik çağına bile girmemişiz o zamanlar, şimdi bende bu hesap ne yapayım.

UnFrGvnG

80+
11 yaşındayken benim coc ve cr hesabım çalınmişti 1 yıl psikolojim bozulmuştu 🥺
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey olmazda büyük ihtimal daha ergenlik çağına bile girmemişiz o zamanlar, şimdi bende bu hesap ne yapayım.
Hesapta onun arkdaşları varsa arkadaşlarından ulaşmaya çalış

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
kullan ya da sat😃
Kullanmak ne biliym içime pek sinmiyor çocukta olsak o zamanlar sonuçta şimdi akıllandık. Satmam Allah belamı vermesin sonra.

11 yaşındayken benim coc ve cr hesabım çalınmişti 1 yıl psikolojim bozulmuştu 🥺

Hesapta onun arkdaşları varsa arkadaşlarından ulaşmaya çalış
Yok knk sildim hepsini. Birde şöyle bir şey var Instagramdan belki bir ihtimal ulaşırım ama istemez büyük ihtimal çünkü kendi e-postamı falan başlamıştım silinmiyor o da diğer bağlar gibi.

UnFrGvnG

80+
Kullanmak ne biliym içime pek sinmiyor çocukta olsak o zamanlar sonuçta şimdi akıllandık. Satmam Allah belamı vermesin sonra.

Yok knk sildim hepsini. Birde şöyle bir şey var Instagramdan belki bir ihtimal ulaşırım ama istemez büyük ihtimal çünkü kendi e-postamı falan başlamıştım silinmiyor o da diğer bağlar gibi.
Başka bir şey ile bağla dersin sadece e posta ile bağlanmazki.
Epostanı verme şansın varmı peki

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
Yok knk dolu lazım bana veremem.

Başka bir şey ile bağlayabilir ama çocuk güvenmez ki şimdi sonuçta e-posta bende kalacak

UnFrGvnG

80+
Yok knk dolu lazım bana veremem.
Bak ne yap ozaman, hesap satın al çocuğa hediye et

Yaşadığım için biliyorum, çok hoşuna gider, hesaptaki eşyalar ile aynı seviyede bir hesap satın al, helalleşirsin için rahat eder hemde

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
çabuk nihat hatipoğlu diye account açsın bir bilir kişi
şaka bi yana olm bırak bu işleri ne uğraşıyorsun adamı durduk yere kıllandırıyorsun arkadaşınsa yanında dolaştır 2 yemek ısmarlarsın geçer gider arkadaş arasında olur öyle şeyler bak ben 26 yaşındayım flash diske hiç para vermedim dızladık arkadaşlarımızdan yakın arkadaşlarım elbet gerçi biri de benim xbox kolunu dızladı ama olur arkadaş arasında ( o kolu yedirmem memlekete gidip alacam :)

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
çabuk nihat hatipoğlu diye account açsın bir bilir kişi
şaka bi yana olm bırak bu işleri ne uğraşıyorsun adamı durduk yere kıllandırıyorsun arkadaşınsa yanında dolaştır 2 yemek ısmarlarsın geçer gider arkadaş arasında olur öyle şeyler bak ben 26 yaşındayım flash diske hiç para vermedim dızladık arkadaşlarımızdan yakın arkadaşlarım elbet gerçi biri de benim xbox kolunu dızladı ama olur arkadaş arasında ( o kolu yedirmem memlekete gidip alacam :)
Arkadaşım değil tanımam etmem

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

USER1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal kemal
Bak ne yap ozaman, hesap satın al çocuğa hediye et

Yaşadığım için biliyorum, çok hoşuna gider, hesaptaki eşyalar ile aynı seviyede bir hesap satın al, helalleşirsin için rahat eder hemde
Birisi ona çok daha güzel bir hesap verdi zaten gelip bana sövmeye çalışıyordu. Hesaba ihtiyacı yok en iyisi ben hayır yapayım onun adına.

Top Bottom