bu popülerlik mevzusunu görmüşken bende kendi sıkıntımı bu konu üzerinden bildireyim belki yardımcı olan çıkar benim 2 aydır konuştuğum biri var sanaldan tanıştık ben onu mobile legends a başlatmıştım o da beni PUBG mobile e ikimizde farklı oyunlarda iyiyiz mobile legendsta genelde abazalar kızlara hediye felan atar hatta bazı kızlara da şahit oldum foto karşılığı hediye isteyen de oluyodu açık açık mobile legendstaki hayranlık sistemini biliyorum fakat PUBG ye tam hakim degilim ne kadar hediye ne kadar fiyata denk geliyor bilmiyorum sorunum da şu konuştuğum kızın hayranlık son karşılaşmalar kısmı full erişime kapalı gizli durumda en başından beri niye diye sorgulamayı da sevmedigim icin gözüme takılsa da bir şey dememiştim 4-5 gündür aramız limoni konuşmuyoruz bu gece 1-2 el oyuna giriyim dedim önce bunun profiline baktım hani ilk profile girdiğimzde şey oluyor ya son karşılaşmalarda hediye yollayanların isimleri cikiyor hızlı bir şekilde şu kadar hediye gönderdi felan diye ona tanık oldum aynı nickli bir çocuk x800 değerinde hediye yollamış 4 defa arka arkaya x800 yazdı yani toplam x3200 ediyor bunun gerçek paraya vurduğundaki değeri nedir tam olarak ne kadarlık bir hediye yollamış bu çocuk konuştuğum kıza ?