link atabilirmisinKendi emülatörü.
Tencent’inki.
var böyle manyaklar 100-240 satanlar varPUBG Mobile hesabı alıyorlar mı ya?
alınıyor alan çokPUBG Mobile hesabı alıyorlar mı ya?
lol gibi değil 30 level kasayım satayım hesap içindeki kostümler önemli yani biraz zorArkadaşlar hesap kasıp satmak istiyorum
4k alanlar gördüm 100 240 nedir kivar böyle manyaklar 100-240 satanlar var
ama onun içinde baya emek vermek lazım neyse alışırız artık işlemciyi daha hızlı almak için yolalınıyor alan çok
lol gibi değil 30 level kasayım satayım hesap içindeki kostümler önemli yani biraz zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4k alanlar gördüm 100 240 nedir ki![]()
Oyunda sadece hesap Level'i kasarak çok az bir bütçeye satarsın emeğine yazık olur. Para kazanmak için PUBG'nin getirdiği kutulardan 0.02 şanslı ögelerden çıkarırsan mesela klasik sandığa gelen etkinlikteki kostümü kırmızı ögeler kısaca buz diyarı M416 gibi şeyler para eder veya Royale Pass 600UC verip açıyorsun 100 Level yaptıktan sonra sana 600UC veriyor tekrardan sonra 3 silah deseni 2 kırmızı öge 2 normal kıyafet falan veriyor sezondan sezona değişiyor yani biraz para yatırman lazım.ama onun içinde baya emek vermek lazım neyse alışırız artık işlemciyi daha hızlı almak için yol
para yatırmadan bile 4-5 ay kasılırsam yapabilirmiyimOyunda sadece hesap Level'i kasarak çok az bir bütçeye satarsın emeğine yazık olur. Para kazanmak için PUBG'nin getirdiği kutulardan 0.02 şanslı ögelerden çıkarırsan mesela klasik sandığa gelen etkinlikteki kostümü kırmızı ögeler kısaca buz diyarı M416 gibi şeyler para eder veya Royale Pass 600UC verip açıyorsun 100 Level yaptıktan sonra sana 600UC veriyor tekrardan sonra 3 silah deseni 2 kırmızı öge 2 normal kıyafet falan veriyor sezondan sezona değişiyor yani biraz para yatırman lazım.
şansına bağlı oyun sana kuponlar veriyor 10 kuponun değeri 1 sandık kısaca şans işipara yatırmadan bile 4-5 ay kasılırsam yapabilirmiyim