Arkadaşlarla girip eğlencesine oynandığında son derece zevkli bir oyun olduğunu düşünüyorum.zaten sevmiyorum bu oyunu geçen çinli birine küfür ettim
ya bence yasaklanmamalı artık böyle şeyler görüp etkilenen yoktur. netflixte de eşcinsellik var ama görüp eşcinsel olan olduğunu sanmıyorum. veya mafya dizilerinde adam öldürünce adam öldürmek isteyen de yoktur.PUBG'de silah almak için putlara tapma olayı gelmiş bence PUBG türkiye'de yasaklanmalı.Müslümanlarının aklını çelmeye çalışıyor Tencent Games.
Kardeşim 9 yaşındaki çocuk oyunu oynayınca ne yapacak? Parktaki heykelin önüne oturup ayin mi yapacak? Ne boş işler ya.peki PUBG oynayan 9 yaşındaki çocuklara etkisi olursa
9 yaşındaki bir çocuğun o eylemin Putperestlik olduğunu anlamasının imkanı yok. Yani gidip tuşa basıp silah alacağını zannediyor sadece. Aaa bu putlara tapılıyor, ben gidip Putperest olayım diyecek hali yok.peki PUBG oynayan 9 yaşındaki çocuklara etkisi olursa
Aslında ben de seninle aynı taraftayım ancak şunları eklemek isterim. Eşcinsellik doğuştan gelir, sonradan tercih edilen bir şey değil. Bir nevi hastalık denebilir. Mafya dizilerine özenen bir çok kişi var, hatta haberde itiraf eden bir suçlu vardı şu filmden gördüm diye.ya bence yasaklanmamalı artık böyle şeyler görüp etkilenen yoktur. netflixte de eşcinsellik var ama görüp eşcinsel olan olduğunu sanmıyorum. veya mafya dizilerinde adam öldürünce adam öldürmek isteyen de yoktur.
Evet yeni, Sanhok haritasına özel olarak geldi.Kim bir kavme benzerse(onlar gibi yer-içer ve hayatını idame ederse) o kimse o kavimdendir. (Ebû Dâvud, Libâs, 4/4031)
kardeşim çok haklısın, belki çok ufak bir hareket gibi gelse de bunu ima etmek bile imana zarar veren bir durum.
Oyunu 1 haftadır oynamıyorum ne zaman geldi bu güncelleme yeni mi ?
kankam sonradan eşcinsel olanlar da var ama çoğunluk doğuştan gelir. sonradan olanlar hakkında konuşmayacağım biraz kötü bir süreç.Aslında ben de seninle aynı taraftayım ancak şunları eklemek isterim. Eşcinsellik doğuştan gelir, sonradan tercih edilen bir şey değil. Bir nevi hastalık denebilir. Mafya dizilerine özenen bir çok kişi var, hatta haberde itiraf eden bir suçlu vardı şu filmden gördüm diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yeni, Sanhok haritasına özel olarak geldi.
neden zarar versin ki sonuçta sadece bir oyun yani o zaman direkt silahlı oyunlaar yasaklansın adam öldürüyorsun sonuçta.Kim bir kavme benzerse(onlar gibi yer-içer ve hayatını idame ederse) o kimse o kavimdendir. (Ebû Dâvud, Libâs, 4/4031)
kardeşim çok haklısın, belki çok ufak bir hareket gibi gelse de bunu ima etmek bile imana zarar veren bir durum.
Oyunu 1 haftadır oynamıyorum ne zaman geldi bu güncelleme yeni mi ?