Neler Yeni

Pubg Mobile Rezilliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Pubg'de silah almak için putlara tapma olayı gelmiş bence pubg türkiye'de yasaklanmalı.Müslümanlarının aklını çelmeye çalışıyor Tencent Games.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Bence abartilan bir konu tabii ki yanlış fakat bu bir oyun sonuçta...
Bu şey yüzünden din değiştirecek adam zaten müslüman olmasın...

Mileven

80+ Silver
aynı konuyu açıcaktım boyle geçıyorsun biraz beklıyorsun dua mua bişey yapıyor ŞAKA GİBİ Qwe:qw:e

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
PUBG'de silah almak için putlara tapma olayı gelmiş bence PUBG türkiye'de yasaklanmalı.Müslümanlarının aklını çelmeye çalışıyor Tencent Games.
ya bence yasaklanmamalı artık böyle şeyler görüp etkilenen yoktur. netflixte de eşcinsellik var ama görüp eşcinsel olan olduğunu sanmıyorum. veya mafya dizilerinde adam öldürünce adam öldürmek isteyen de yoktur.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
peki PUBG oynayan 9 yaşındaki çocuklara etkisi olursa
9 yaşındaki bir çocuğun o eylemin Putperestlik olduğunu anlamasının imkanı yok. Yani gidip tuşa basıp silah alacağını zannediyor sadece. Aaa bu putlara tapılıyor, ben gidip Putperest olayım diyecek hali yok.

RmzDayi

80+ Silver
Kim bir kavme benzerse(onlar gibi yer-içer ve hayatını idame ederse) o kimse o kavimdendir. (Ebû Dâvud, Libâs, 4/4031)
kardeşim çok haklısın, belki çok ufak bir hareket gibi gelse de bunu ima etmek bile imana zarar veren bir durum.
Oyunu 1 haftadır oynamıyorum ne zaman geldi bu güncelleme yeni mi ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
ya bence yasaklanmamalı artık böyle şeyler görüp etkilenen yoktur. netflixte de eşcinsellik var ama görüp eşcinsel olan olduğunu sanmıyorum. veya mafya dizilerinde adam öldürünce adam öldürmek isteyen de yoktur.
Aslında ben de seninle aynı taraftayım ancak şunları eklemek isterim. Eşcinsellik doğuştan gelir, sonradan tercih edilen bir şey değil. Bir nevi hastalık denebilir. Mafya dizilerine özenen bir çok kişi var, hatta haberde itiraf eden bir suçlu vardı şu filmden gördüm diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kim bir kavme benzerse(onlar gibi yer-içer ve hayatını idame ederse) o kimse o kavimdendir. (Ebû Dâvud, Libâs, 4/4031)
kardeşim çok haklısın, belki çok ufak bir hareket gibi gelse de bunu ima etmek bile imana zarar veren bir durum.
Evet yeni, Sanhok haritasına özel olarak geldi.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Aslında ben de seninle aynı taraftayım ancak şunları eklemek isterim. Eşcinsellik doğuştan gelir, sonradan tercih edilen bir şey değil. Bir nevi hastalık denebilir. Mafya dizilerine özenen bir çok kişi var, hatta haberde itiraf eden bir suçlu vardı şu filmden gördüm diye.

Evet yeni, Sanhok haritasına özel olarak geldi.
kankam sonradan eşcinsel olanlar da var ama çoğunluk doğuştan gelir. sonradan olanlar hakkında konuşmayacağım biraz kötü bir süreç.

neden zarar versin ki sonuçta sadece bir oyun yani o zaman direkt silahlı oyunlaar yasaklansın adam öldürüyorsun sonuçta.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom