PUBG Mobile Vurduklarım İşlemiyor

kandes22

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Reaksiyon skoru
40,488
Bazen vurduklarım işlemiyor. Adamın 2 level yeleği var ve kaskı yok. Adama akrep ile 2 body shot vuruyorum sonra elime M16A4 alıyorum ve onunla 3 body shot atıyorum %100 olarak ölmesi gerek ama canın %40'ı duruyor ve 65 vurmuşum. Vurduklarımın işlemediğini düşünüyorum, bir çözümü var mı?

Bazen bana da oluyor ama şuan oynuyamıyorum bile Emülatörde acayip derecede render bugı var.

Yoo öyle ölmez 2 yıldır oynuyorum M16 ile en az tam can ise 2 lvl yeleğe 9-12 arası sıkman gerek

Yoo öyle ölmez 2 yıldır oynuyorum M16 ile en az tam can ise 2 lvl yeleğe 9-12 arası sıkman gerek

12 mermi mi? Abartmayın lütfen, tabii belki bu örnek kötüdür ama daha önce başka şekilde yaşadım, adama 6-7 mermi sıktım ve arkadaşım bayılmadan önce 4 mermi sıkmış ölmesi gerekiyor ama ölmüyor.

6 yeter hocam ne yaptın 😀
Bende sürekli öyle ölüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 mermi mi? Abartmayın lütfen, tabii belki bu örnek kötüdür ama daha önce başka şekilde yaşadım, adama 6-7 mermi sıktım ve arkadaşım bayılmadan önce 4 mermi sıkmış ölmesi gerekiyor ama ölmüyor.
O zaman 3 yelek vardır, ayrıca 2 yıllık deneyimim ile söylüyorum

Hocam 3 level yeleğe bile 7-8 mermi yetiyor. Zaten ben bu ölmüyor derken farklı farklı yaşadım. Mesela adam üstüme rushladı canım çok azdı adama 1 tane bodyshot vurdum vurduğumu biliyorum çünkü adamı vurunca kan çıktı ve ekranda vurunca çıkan beyaz işaret çıktı, sonra rakibi izle dedim adamın canı full'dü.

Aim`inize bağlı aslında spray felan,

M16A4 2 seviye yeleğe bir vuruşta 17,2 hasar veriyor. Yelegin kirilmayacagini düşünürsek 6 mermiye ölmesi gerekiyor

M16A4 2 seviye yeleğe bir vuruşta 17,2 hasar veriyor. Yelegin kirilmayacagini düşünürsek 6 mermiye ölmesi gerekiyor

3 body shot attım 5 tane falan akreple vurdum ölmese bile canının 1 kalması lazımdı ama 65 vurmuşum adamın 35 canı kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,895
Üyeler
190,656
Son üye
Ayazzzz99
Geri