PUBG oynanır mı hala?

Enesm06

80+
Reaksiyon skoru
179
Daha önce hiç oynama imkanım olmadı fakat merak ediyorum. Hile çokmu hala tazeliğini koruyormu oyun ayrıca tek oynicam yani takım arkadaslarim yok sıkılırmıyim sizce

Eski tazeliği yok, normal maçlarda bot geliyor, dereceli ya da eventlerde bot olmuyor. Tek sıkılırmısın o sana bağlı. Hile yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bence oynanır, sonuçta zevkli bir ve kendine özgü bir oyun. Oyun mekaniklerini ve gerçekçiliğini beğeniyorum.

Bence oynanır güzel oyun.

denemelisin kafana yatar güzel zaman geçirirsin bnce

Alışması zor olur oyundaki Rank sistemi berbat oyunu 15 saat deneyimledim ve alınmaz diyorum her nekadar güzel olsada güncelliğini yitirmiş eski oyuncular var mesela ben 15 saat içersinde 10 seviye oldum ve 500 seviye adamlarla karşılaştım adam 640m m4 spray ile öldürüyor yani alışıp pusmadan ilk 10 girebilme için 200 saat emek vermen lazım onun dışında tek oynarsan sıkacağını düşünüyorum

Oyunun rütbe sistemi saçma geldi bana hep yüksek rütbeliler geliyor.Oyunun optimizasyonu eskiye nazaran iyi.Eskisi kadar keyiflimi ve oynanır mı bana göre hayır oynanmaz.

oyunun rütbe sistemi dışında başka bir saçmalığını ben bilmiyorum oynanabilir fakat o ilk zamanlardaki 2020 ortalarındaki falan tazeliği yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,687
Üyeler
197,964
Son üye
silencio2000
Geri