BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Diğer haritalara göre Karakin de daha fazla kasıyor sizde de böyle mi ?
Aynen bende de 83 FPS oynarken karakinde 70 anca oluyor. Harita küçük 4/1 oranında ama oyuncu sayısı 60-61 arası yani küçük yere fazla oyuncu geldiği için öyle oluyor. (Bu arada Youtube'daki bendim )Diğer haritalara göre Karakin de daha fazla kasıyor sizde de böyle mi ?
Hatırladım YouTube dan seniAynen bende de 83 FPS oynarken karakinde 70 anca oluyor. Harita küçük 4/1 oranında ama oyuncu sayısı 60-61 arası yani küçük yere fazla oyuncu geldiği için öyle oluyor. (Bu arada Youtube'daki bendim )
Benim telefon 45fps destekliyor en fazla, Akıcı da oynuyorum Livik ve Karakin aynı boyutta mesela ama Karakin de daha fazla kasıyor.Aynen bende de 83 FPS oynarken karakinde 70 anca oluyor. Harita küçük 4/1 oranında ama oyuncu sayısı 60-61 arası yani küçük yere fazla oyuncu geldiği için öyle oluyor. (Bu arada Youtube'daki bendim )
Bence karakinde çok daha fazla çatışma oluyor harita küçük herkes silah bulup hemen çatışmaya başlıyor ve bu da FPS'i düşürüyor çünkü oyun başında eğer kalabalık bir yere atladıysanız kulağınız sağır olacak derecede ateş sesi geliyor.Hatırladım YouTube dan seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim telefon 45fps destekliyor en fazla, Akıcı da oynuyorum Livik ve Karakin aynı boyutta mesela ama Karakin de daha fazla kasıyor.
Konu açRedmi Note 8 Kaç FPS alıyor sizde ?