Arkadaş bilgisizliğini bilgi diye okutmaya çalışma lütfen ya. Detaylı anlatasım yok özetle bazı maddeler beyinde etki bırakıyor, sadece tüketirken yaşanıyor bu etkiler. Sonra beyin bu etkileri tekrar tekrar istiyor senden. Sigaranın bağımlılığı buQPWIEJMKOQPWKODPASKDŞLASKŞDLASKŞDLAKSLD
hayır, yapmaz. sigara dediğimiz şey de psikolojik bağımlılıktan ibaret. 48 ile 72 saat içinde tamamen fiziksel olan bağımlılıktan kurtuluyorsun. esasında bunları bırakmak çok kolaydır ancak insanların çoğu iradesiz yaratıklardan ibaret.
Sen sanki icmion heElektronik sigara türevleri en az sigara kadar zararlıdır. İçerdiği nikotinin bağımlılık yapma ihtimali vardır.
İçerdiği kimyasalların buhara dönüştürülmesiyle çalışan bu ürünler akciğer yaralanması (EVALI) kanser, boğaz tahriş, kan basıncında anormallikler, damar daralması ve sertleşmesi gibi olumsuz sonuçlara sebep olabilir.
Ağzınızın tatlanması adına farklı bir şey bulmanızı öneririm. Sağlığınız için bu tarz ürünlerden ve alkolden uzak kalmanız önerilir.
Benim kafa direk kov@ya gitti ne alaka dedim hahahaPuff ne la kanka
Vozol daha uygun amaelf bar al geç ozaman vazol hem ağır gelir hemde az aroması var elf bara göre az aroma değilde vg oranı yüksek oldugundan aromayı bastırıyor genelde biraz sigaraya yakın diye içiyorlar,içiyorum
Puff ne la kanka
Bir arkadaşım kullandı ama bağımlı olmadı keyfi bazen likit alıp dolduruyorbizim arkadaş bir kere denedi bağımlı oldu sürekli bize sorar beraber alalım beraber kullanırız diye ben sürekli reddederim (hayatımda hiç bir şekilde tadına bile bakmadım) bunlarda en iyisi hiç başlamamak eninde sonunda bağımlı olursun
Gökkuşağı>ben her gün eti puff yerim favorim pempe olan yhiç bagımlılık yapmaz
benim de arakadaşım var haftada 3-4 defa içiyor şimdi bu bağımlı mı? değil mi?Bir arkadaşım kullandı ama bağımlı olmadı keyfi bazen likit alıp dolduruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gökkuşağı>
Benim içtiğimi nereden çıkardın?Sen sanki icmion he