Puff sigaradan dahamı zararlı

Partikülleri sigaradan daha büyük olduğu için akciğer daha hızlı ölüyor. Nargilede hem partikül büyük hemde köz aliminyum üzerinde olduğu için vücuda ağır metal alıyorsun. En sağlıksı İyi bir filtre ile tütün sigarası .

Zarar sıralaması büyükten küçüğe : Nargile en zararlısı - Puff orta - Sigara en sağlıklısı.

(Adıyamanlıyım)
Post automatically merged:

Partikülleri sigaradan daha büyük olduğu için akciğer daha hızlı ölüyor. Nargilede hem partikül büyük hemde köz aliminyum üzerinde olduğu için vücuda ağır metal alıyorsun. En sağlıksı İyi bir filtre ile tütün sigarası .

Zarar sıralaması büyükten küçüğe : Nargile en zararlısı - Puff orta - Sigara en sağlıklısı.

(Adıyamanlıyım)
Sigara içmemeniz her türlü tavsiyemdir.

istediğim zaman bırakabiliyorum(gerçekten)
Hocam bu arada kendi deneyimlerimden size bir tavsiye vereyim; ben de aynı şekilde arada takılmak için sigara içiyordum ve 1 sene olmuş bağımlı olalı... Bu şekilde 1 ay anca devam edersiniz, sonra gidip o paketi alırsınız ve bir bakmışsınız hayatınız mahvolmuş. Son 1 ayda epeyce azalttım ve artık günde 2 veya hiç kullanmıyorum, yılbaşından sonra da asla içeyi düşünmüyorum. Siz de lütfen başlamadan bırakın. Ve evet hayatınızdaki en büyük dert, en büyük sıkıntı sigara.
Post automatically merged:

Camel yellow veya Marlboro red içiyordum ben de 😵

Hocam bu arada kendi deneyimlerimden size bir tavsiye vereyim; ben de aynı şekilde arada takılmak için sigara içiyordum ve 1 sene olmuş bağımlı olalı... Bu şekilde 1 ay anca devam edersiniz, sonra gidip o paketi alırsınız ve bir bakmışsınız hayatınız mahvolmuş. Son 1 ayda epeyce azalttım ve artık günde 2 veya hiç kullanmıyorum, yılbaşından sonra da asla içeyi düşünmüyorum. Siz de lütfen başlamadan bırakın. Ve evet hayatınızdaki en büyük dert, en büyük sıkıntı sigara.
hocam ben 6 ayda 2 tane falan içiyorum o kadar ki uzağım puff da almayacağım zaten nargilem falanda yok hiç başlamayıda düşünmüyorum sağolun yardımınız için sizde umarım bırakabilirsiniz :D

2 paket camel black içiyorum darısı başıma o zaman :D
bıraktığımda 2 paket winston light içiyordum 16 liraydı günlük 32 lira çalıştığımın yarısı sigaraya gidiyordu.Bu düzene yılbaşına 3 gün kala dur dedim. Yılbaşına 5 gün var sıra sende diyelim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,352
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri