Bunun yerine normal haste 2 wireless versiyonu alırsan daha iyi olur bence pilli gibi buMerhabalar. Bir süredir kablosuz beyaz oyuncu mouse'u arıyordum ve karşıma bu mouse çıktı fakat bilen birilerine sormayı tercih ettim çünkü fazla bilgili değilim. Oyun için almak istiyorum ani dönüşlerde takılmasın mümkünse
Ürün linki: mouse
hocam o da bütçemi aşıyor. Kablosuz olmak zorunda değil mouse işimi görsün yarı yolda bırakmasın kablolu da kullanırım fakat beyaz renk önemli şahsen var mı bu tarz önerebileceğiniz başka mouseBunun yerine normal haste 2 wireless versiyonu alırsan daha iyi olur bence pilli gibi bu
bütçen ne kadar pekihocam o da bütçemi aşıyor. Kablosuz olmak zorunda değil mouse işimi görsün yarı yolda bırakmasın kablolu da kullanırım fakat beyaz renk önemli şahsen var mı bu tarz önerebileceğiniz başka mouse
1500 lira gibi çok az üstüne çıkabilir hocambütçen ne kadar peki
ben pulsefire haste wireless kullanıyorum çok ama çok memnunum bugün mouseum bozulsa tekrar aynısından alırım. o derece bana çok uyumlu ve uzun ömürlü geldi. 2 senedir kullanıyorum.Merhabalar. Bir süredir kablosuz beyaz oyuncu mouse'u arıyordum ve karşıma bu mouse çıktı fakat bilen birilerine sormayı tercih ettim çünkü fazla bilgili değilim. Oyun için almak istiyorum ani dönüşlerde takılmasın mümkünse
Ürün linki: mouse
açıkcası ikinci ele hiç bulaşmamayı tercih ederim.İkinci elde bu mousedan iyi secenekler olabilir pilli mouselar pilden dolayı daha ağır ve ağırlık dengesi olarak da bataryalilara göre daha kötü oluyo genelde.
benimde başta aklımda o vardı aslında gerçekten çok güzel mouseben pulsefire haste wireless kullanıyorum çok ama çok memnunum bugün mouseum bozulsa tekrar aynısından alırım. o derece bana çok uyumlu ve uzun ömürlü geldi. 2 senedir kullanıyorum.