- Reaksiyon skoru
- 7,911
evet son 1 haftadır güzel gidiyor puma indirimleri. İlerleyen aylarda bu günlerimizi aramamak için bende bir kaç parça bişey aldım.Puma bu aralar sağlam indirimler yaptı. 750, 900 ve 1380 liraya çok güzel ayakkabılar aldım.
Kendime ve eşime Pumadan aldığım tüm ayakkabılar ayak başparmağı ve ayak serçeparmağı kısmından patladı. Umarım sen uzun süre kullanırsın bro hayırlı olsunPuma bu aralar sağlam indirimler yaptı. 750, 900 ve 1380 liraya çok güzel ayakkabılar aldım.
pumanın eski kalitesi yok sanki, ben sizin bahsettiğiniz gibi öyle bir durum yaşamadım fakat yıllardır kullanıyorum eski kalitesi yok hissiyatı veriyor. bu yüzden de ucuzluyor olabilir.Kendime ve eşime Pumadan aldığım tüm ayakkabılar ayak başparmağı ve ayak serçeparmağı kısmından patladı. Umarım sen uzun süre kullanırsın bro hayırlı olsun
PUMA NİKE ADİDAS ultra kalite 4k üstü ayakkabılarda başlıyor.pumanın eski kalitesi yok sanki, ben sizin bahsettiğiniz gibi öyle bir durum yaşamadım fakat yıllardır kullanıyorum eski kalitesi yok hissiyatı veriyor. bu yüzden de ucuzluyor olabilir.