Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

Ben kendi sitesinden almıstım bugun kargoya verilmiş.

Teknik sorular soran arkadaşlar olmuş. Agalar ben ne bileyim 😂 Ben de sizin gibi kullanıcıyım en nihayetinde. Direkt markaya sorulması gereken sorular bunlar.

Stok durumu sürekli değiştiği için indirim bitti ibaresine dokunmuyorum. Alanlara hayırlı olsun. Ben N11 den çekmiştim hala hazırlanıyor olarak görünüyor.

Monstere bugün mail attım bende ne zaman gönderirsiniz diye. Okula dönüş kampanyasından dolayı yoğunuz diye dönüş yapmışlar. Sanki herkes monstere hucüm etti *** :D Alt tarafı küçük bir paketi kargoya vereceksin. Sanki sistem aldık da montajlıyor sanırsın.

adamlar mevcut kargoları yapmıyor ama stok mu yenilemiş.
Normal dostum yoğun sipariş almışlardır. Kargo paketleri hazırlanır kargoya da verilir ama sisteme girişleri biraz zaman alabilir.
Normalden fazla siparişlerde az personel olunca :) bu şekilde olması normal

Monsterden aldığım ürün teslim edildi.

Bugün test ederim. N11 den 75tl ye alındığını görünce Bi içim gitti

Monstere bugün mail attım bende ne zaman gönderirsiniz diye. Okula dönüş kampanyasından dolayı yoğunuz diye dönüş yapmışlar. Sanki herkes monstere hucüm etti *** :D Alt tarafı küçük bir paketi kargoya vereceksin. Sanki sistem aldık da montajlıyor sanırsın.
Sırayla yapıyorlar ya bide galiba kargo şubelerinin limiti oluyor mesela onların bağlı olduğu şubeye günlük 200 ürün verebiliyorlar sırayla yapıyorlar bu sebeple.

Geri