En sağlıklısı mı bilmiyorum ama kesinlikle nemli bezin bi zararı yok.Bunu nereden duydun?
Mor40 çalıştı teşekkür ederim, aldım 1 adet.Pusat Ekran Temizleme Seti 250 ML
mor40 koduyla 59 TL
Çeşitli kimyasallar ekranda leke bırakıyor.Bunu nereden duydun?
Evet güzelce sildim ama ben mi yanlış uygulama yaptım bilemedim. Direkt ekrana sıktım ardından beziyle sildim. Beze mi sıkmamız gerekiyorBende bırakmadı güzel sildigine emin misin
mat ekran nitro 5 ekranıEvet güzelce sildim ama ben mi yanlış uygulama yaptım bilemedim. Direkt ekrana sıktım ardından beziyle sildim. Beze mi sıkmamız gerekiyor
Ben beze sıkıp siliyorum. Ekrana asla püskürtmem.Evet güzelce sildim ama ben mi yanlış uygulama yaptım bilemedim. Direkt ekrana sıktım ardından beziyle sildim. Beze mi sıkmamız gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
mat ekran nitro 5 ekranı
Hocam ben gözlük camını silmek içinde kullanıyorum. Beğendim ben ürünü kolonyadan iyidirLaptop camına ve kasanın yan camına uygulamıştım bugün yine tozlar yapışmıştı. Ben boşa para verdiğimi düşünüyorum. Gerçi benim odam aşırı tozlu. Kasam filtreli olmasına rağmen yeni aldığım fanlar çamur kaplamış resmen.
Kolonya ile bı anım var hocam, gözlüğümü bıraktığım yerde kolonya nasıl olduysa sızıntı yapmış. Gözlüğün plastik aksamıni asit kimyasalı gibi dış yüzeye zarar vermişti. Kolonya asla elektronik cihazlarda kullanmam.Var. Kolonya zarar verir ekrana uzun vadede.
Kodu kupon kısmına yazdıktan sonra tekrar aynı yerden kodu seçmen lazım. Otomatik fiyattan düşmüyor kodu yazınca.