❌İndirim Bitti! Pusat Ekran Temizleme Seti 250 ML 59 TL. ( Yeniden)

Bunu nereden duydun?
Çeşitli kimyasallar ekranda leke bırakıyor.
Kolonya deterjan temizlik maddeleri vs.
Bu üründeki sıvıyı bilmiyorum. Onun için konuşmadım.

Geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorum sulu nemli bez bana göre en tehlikesiz yöntem.

Bende bırakmadı güzel sildigine emin misin
Evet güzelce sildim ama ben mi yanlış uygulama yaptım bilemedim. Direkt ekrana sıktım ardından beziyle sildim. Beze mi sıkmamız gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet güzelce sildim ama ben mi yanlış uygulama yaptım bilemedim. Direkt ekrana sıktım ardından beziyle sildim. Beze mi sıkmamız gerekiyor
mat ekran nitro 5 ekranı

Laptop camına ve kasanın yan camına uygulamıştım bugün yine tozlar yapışmıştı. Ben boşa para verdiğimi düşünüyorum. Gerçi benim odam aşırı tozlu. Kasam filtreli olmasına rağmen yeni aldığım fanlar çamur kaplamış resmen.

mat ekran nitro 5 ekranı
Ben beze sıkıp siliyorum. Ekrana asla püskürtmem.

Laptop camına ve kasanın yan camına uygulamıştım bugün yine tozlar yapışmıştı. Ben boşa para verdiğimi düşünüyorum. Gerçi benim odam aşırı tozlu. Kasam filtreli olmasına rağmen yeni aldığım fanlar çamur kaplamış resmen.
Hocam ben gözlük camını silmek içinde kullanıyorum. Beğendim ben ürünü kolonyadan iyidir 😀

Var. Kolonya zarar verir ekrana uzun vadede.
Kolonya ile bı anım var hocam, gözlüğümü bıraktığım yerde kolonya nasıl olduysa sızıntı yapmış. Gözlüğün plastik aksamıni asit kimyasalı gibi dış yüzeye zarar vermişti. Kolonya asla elektronik cihazlarda kullanmam.

stoğa soksunlar hemen tam alıyordum konuyu yeni gördüm 😡

Ekler

• IMG_9263.png
    IMG_9263.png
    491 KB · Hit: 89
Amazon'da 120 tane stok var n11'e taşıyın birazını :D

Geri