KaraKartall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 696
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arayip iptal edebilirsinizN11 olayını geç gördüm monster'ın kendi sitesinden aldım iptal seçeneği de yok sinirim bozuldu![]()
Arayip iptal edebilirsinizN11 olayını geç gördüm monster'ın kendi sitesinden aldım iptal seçeneği de yok sinirim bozuldu![]()
Ben de yeni hesap açtım 2 tane hoşgeldin50 kuponu vermiş 1 tane aldım da 1 tane daha mı alsam 2 tanesi 98e gelmiş oluyor o şekilde.n11den kayıt olup aldım 49 TL'ye geldi ilk siparişle ty.
Bence uzun süre gider. ikinciye başka bir şey almak daha mantıklı.Ben de yeni hesap açtım 2 tane hoşgeldin50 kuponu vermiş 1 tane aldım da 1 tane daha mı alsam 2 tanesi 98e gelmiş oluyor o şekilde.
Ay sonuna kadar geçerliymiş kod bu fiyatlara da bi şeyler bulmak zor gerçi ama haklısın.Bence uzun süre gider. ikinciye başka bir şey almak daha mantıklı.
Gerçekten güzel bir indirim bende 1 tane aldım haber verdiğin için teşekkür ederim.![]()
Pusat Ekran Temizleme Seti
Antistatik özellikli Pusat Ekran Temizleme Seti ile cihazlarınızı güvenle temizleyin. Monster Notebook kalitesiyle ekranlarınız ilk günkü gibi parlak.www.monsternotebook.com.tr
%50 indirimde. Kendim aldim kullandim öyle öneriyorum. Gönderilen bez bile monster markalı kaliteli bez ve büyük. Ayrıca toz tutmayı geciktiriyor ve surulen yuzeyde parmak izi biraktirmiyor. Alin kalsin kenarda, kullanin lazım oldukça.
N11 Link: [Kupon ile 2x alımda 158 TL denk geliyor] Kupon linki assagidaki yorumda var
100 TL ve üstü 40 TL indirim kuponunu kullanabiliyordum. Ürünün fiyatı 99 TL olduğu için kuponu kullanmama izin vermiyordu bende 2 tane aldım 158 TL'yeBence uzun süre gider. ikinciye başka bir şey almak daha mantıklı.
bende böyle aldım teşekkürlerŞu an n11'de "mor40" kupon kodu ile 59 TL'ye alınabiliyor, ben bir tane aldım.
çok teşekkürlerŞu an n11'de "mor40" kupon kodu ile 59 TL'ye alınabiliyor, ben bir tane aldım.
![]()
Pusat Ekran Temizleme Seti
Antistatik özellikli Pusat Ekran Temizleme Seti ile cihazlarınızı güvenle temizleyin. Monster Notebook kalitesiyle ekranlarınız ilk günkü gibi parlak.www.monsternotebook.com.tr
%50 indirimde. Kendim aldim kullandim öyle öneriyorum. Gönderilen bez bile monster markalı kaliteli bez ve büyük. Ayrıca toz tutmayı geciktiriyor ve surulen yuzeyde parmak izi biraktirmiyor. Alin kalsin kenarda, kullanin lazım oldukça.
N11 Link: [Kupon ile 2x alımda 158 TL denk geliyor] Kupon linki assagidaki yorumda var
UygunTelevizyon için uygunmu arkadaşlar