Midora
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
Tv nin yanında ekran temizleme kiti çıkmıştı aralarında fark var mıdır acabaYaklaşık 3 ay önce yine bu fiyata düşmüştü. İçerisinden çıkan bez de bayaa kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Monster'ın bütün mağazalarında aynı fiyat. Bütün linkleri ekliyorum herkes istediği yerden çeksin
Monster
Hepsiburada
Trendyol
Amazon
N11
Tozlanmayı geciktirdiğini iddia eden bir özelliği var ancak işe de yarıyor. Ayrıca beraberinde gelen temizleme bezi gayet kaliteli, tavsiye ederim. Hem parlak, hem mat ekranda kullandım herhangi bir problem olmadı.Tv nin yanında ekran temizleme kiti çıkmıştı aralarında fark var mıdır acaba![]()
2 adet de ben aldım teşekkürler.Yaklaşık 3 ay önce yine bu fiyata düşmüştü. İçerisinden çıkan bez de bayaa kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Monster'ın bütün mağazalarında aynı fiyat. Bütün linkleri ekliyorum herkes istediği yerden çeksin
Monster
Hepsiburada
Trendyol
Amazon
N11
Amazonda stok bitmişYaklaşık 3 ay önce yine bu fiyata düşmüştü. İçerisinden çıkan bez de bayaa kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Monster
Hepsiburada
Trendyol
Amazon
N11