Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

Yaklaşık 3 ay önce yine bu fiyata düşmüştü. İçerisinden çıkan bez de bayaa kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Monster'ın bütün mağazalarında aynı fiyat. Bütün linkleri ekliyorum herkes istediği yerden çeksin :)

Monster
Hepsiburada
Trendyol
Amazon
N11
Tv nin yanında ekran temizleme kiti çıkmıştı aralarında fark var mıdır acaba :unsure:

Tv nin yanında ekran temizleme kiti çıkmıştı aralarında fark var mıdır acaba :unsure:
Tozlanmayı geciktirdiğini iddia eden bir özelliği var ancak işe de yarıyor. Ayrıca beraberinde gelen temizleme bezi gayet kaliteli, tavsiye ederim. Hem parlak, hem mat ekranda kullandım herhangi bir problem olmadı.

Benim macbook'un ekranında güneş izleri vardı, normal nemli bezle çıkmamıştı, işe yarar mı ne diyorsunuz?

Ben kullanıyorum gerçekten çok zaman sonra tozlanıyor. Parmak izi ekrana sıçrayan küçük damlaları çok iyi temizliyor ihtiyacı olan alsın. Pişman olmazsınız.

Denemek için satın aldım teşekkürler. Stok sadece Monster ve N11'de kalmış gözüküyordu.

2 adette ben çektim çok bir beklentim yok markadan dolayı içine kolonyalı su koyup satıyorlardır.

Son düzenleme:
2 adet de ben çektim.Lazım oluyor bazen lekeler çıkmıyor arayıştaydım çok iyi geldi teşekkürler

60tlye çekerim bende birazdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 3 ay önce yine bu fiyata düşmüştü. İçerisinden çıkan bez de bayaa kaliteli. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Monster'ın bütün mağazalarında aynı fiyat. Bütün linkleri ekliyorum herkes istediği yerden çeksin :)

Monster
Hepsiburada
Trendyol
Amazon
N11
Amazonda stok bitmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,521
Üyeler