Neler Yeni

Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

zafer1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi hakkında pek konu bulamadım yeni konu açmak istedim.
klavye nasıl muadilleri ne fiyatlarda bilgilendirirseniz sevinirim :)

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi hakkında pek konu bulamadım yeni konu açmak istedim.
klavye nasıl muadilleri ne fiyatlarda bilgilendirirseniz sevinirim :)
Ben kullanıyorum ama çınlama var ama malzeme kalitesi süper bazen benim klavyede tuşlar çalışmıyor garantiye yollamak istiyorum ama üşengeçlik işte

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Daha önce kullandım. Wasd tuşları bazen basılı kalıyor (çalışmıyor) (tuş basılı kalmıyor ama örneğin araba sürerken sola kırma düğmesine basıp bırakıyorum ama klavye bırakmayıp dönmeye devam ediyor.

zafer1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce kullandım. Wasd tuşları bazen basılı kalıyor (çalışmıyor) (tuş basılı kalmıyor ama örneğin araba sürerken sola kırma düğmesine basıp bırakıyorum ama klavye bırakmayıp dönmeye devam ediyor.
Çınlama ve basılı kalma şikayeti o kadar çok var ki bir korkmadım değil çok baskın mı bu hatalar peki çok sık mı oluyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,480
Üyeler
166,383
Son üye
Chimera13
Top Bottom