Pusat Pro ve Kara Cuma

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,252
Pusat Pro alacağım sizce Kara Cuma da indirime girer mi ? Ben girmeyeceğini düşünüyorum ama her geçen gün beklediğimde de korkuyorum fiyatı bir anda 50-100TL zamlanırsa diye,sizce şansımı denemeli miyim yoksa riske atmayayım mı?

Monster dan öyle indirimler görmen imkansız gibi bir şey.

Pusat Pro alacağım sizce Kara Cuma da indirime girer mi ? Ben girmeyeceğini düşünüyorum ama her geçen gün beklediğimde de korkuyorum fiyatı bir anda 50-100TL zamlanırsa diye,sizce şansımı denemeli miyim yoksa riske atmayayım mı?

Pusat Pro kullanıyorum, önermem. D-Pad kısmı düzgün çalışmıyor. Sola basıyorsun, aşağıya iniyor. Yukarı basıyorsun sağa gidiyor. En iyisi Logitech.

Pusat Pro kullanıyorum, önermem. D-Pad kısmı düzgün çalışmıyor. Sola basıyorsun, aşağıya iniyor. Yukarı basıyorsun sağa gidiyor. En iyisi Logitech.
Pusatı arkadaşlarım da kullanıyor gayet memnunlar (hem şarj seviyesinden hem tuşlarından) logitechlerden F310'a baktım fakat kablolu,ben kablosuz istiyorum o zaman da F710'a baktım onunda fiyatı beni aşıyor,yani Pusat Pro alacağım senin önerdiğin başka modeli var mı logitech'in?

Snopy Rampage SG-RPS4 bu modeli önerenleri gördüm alternatif olarak​

Geri