Pusat Rapid Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

elemin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,517
Monster rapid pro mekanik oyuncu klavyesi çıkarmış beyazının stokları bitmiş performans olarak özellikleri çok güzel duruyor fiyatına göre, sizce alınır mı ?

Monster rapid pro mekanik oyuncu klavyesi çıkarmış beyazının stokları bitmiş performans olarak özellikleri çok güzel duruyor fiyatına göre, sizce alınır mı ?
Kendi açımdan tkl olması kötü ama özelliklere baktığımız da premium bir klavye gibi görünüyor alsammi acaba ama tkl sevmiyorum

Kendi açımdan tkl olması kötü ama özelliklere baktığımız da premium bir klavye gibi görünüyor alsammi acaba ama tkl sevmiyorum
tkl olmayanı da var yeni çıkmış o da.

Aga monster ürün almayın ya.

tkl olmayanı da var yeni çıkmış o da.
3 k razer black widow V3 gibi eski fiyat anlamında tabii Asus rog strix flare 2 animate ile bunun arasında kaldım Asus rog Strix elbette daha iyi premium klavye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aga monster ürün almayın ya.
Neden hocam pusat 7.1 rgb kullanıyorum kulaklık gayet iyi 500 e aldım

Bütçeyi 3.819 yaparım bunu alırım daha iyi:https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,583069220.html

Vardı bende ama Asus rog strix flare 2 animate gibi olamaz alasım var
Aman monster almada gg olursun alma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türk malı pc alma çakmadır

Aman monster almada gg olursun alma
Kulaklığı fena değil güzel çıktı ama bilemiyorum 5600 verip Asus rog Strix Flare 2 Animate alsam mı gaming gecesinde bindirimli indirimde yersen tabi 😆😆

Benim attığımı da alabilirsin ama 5 bin lira verebilirsen flare 2 animate al.

Geri