PXN VD6 Direct Drive ÖnSipariş'te!

Advocate

80+
Reaksiyon skoru
95
Bütçe
30000
PXN'in yeni VD serilerinden yurtdışı incelemelerde en başarılı bulunan modeli VD6 önümüzdeki hafta gibi Gelbura.com üzerinden önsiparişe açılacakmış. İlk başta uçakla 20 adet kadar deneme amaçlı getirecekler, satışlara göre daha sonra gemi ile toptan alış gerçekleştireceklermiş. Fiyat olarak kesin bir şey olmamakla birlikte Moza R5'in altında olacağı tahmin ediliyor.

Moza R5'e göre artıları;
* Fren performans kitinin bundle içinde gelmesi (Moza'da 2.500 TL)
* Pedal setinin debriyaj eklentisi ile gelmesi (Moza'da yaklaşık 3.500 TL)
* 6nm sabit tork, 8nm peak tork değerlerine ulaşabilmesi.
* 24-bit encoder kullanması ile daha yüksek çözünürlük desteği.

Önceki PXN modellerine göre artıları;
* Moza Pithouse yazılımı benzeri PC için özel bir yazılım desteği sunması. Piyasadaki nerdeyse tüm simler için özel profiller bulundurması. Oyunlarda uyumsuzluk sorunu yaşama ihtimali olmaması.
* Malzeme kalitesinin önceki kalitesiz PXN modellerine göre daha çok gelişmiş olması. (Rampage ile birlikte fason üretim yaptırdıkları ürünler gibi değil)
* Yeni ekosistem ürünleri tanıtıldı ve gelmeye devam edecekmiş

İncelemeler:

Son düzenleme:
EKLEME: Evet diğer ithalatçı EUAS Teknoloji ile de görüştüm. VD serilerinin hepsinden (VD4-VD6 ve VD10) sipariş verdik bütün parçaları gelecek dedi. Hava kargoyla maliyetli oluyor diye gemiyle sipariş verdik o yüzden uyguna satışa koyacağız diye de ekledi. En geç 1.5-2 aya ellerinde olurmuş (daha erken de gelebilir). Daha uyguna almak isteyen varsa EUAS'ın getirdiklerini bekleyebilirsiniz. Özellikle VD4 düşünecek arkadaşlar.

konunun altinda bu daha iyi su daha iyi diye direksiyon tartışması ne zaman başlar

Truck wheel ne zaman geliyor. Bir arkadaş soruyor da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada shifter var mı bu setin içinde?

Truck wheel ne zaman geliyor. Bir arkadaş soruyor da

Bu arada shifter var mı bu setin içinde?
Truck Wheel gelmiyor da Aşiret Paket Passat Wheel gelecek :)
Bu tür setlerin hiçbirinde shifter bundle içinde olmaz. Gelbura PXN'in yeni shifterlarını da getiriyormuş ama.

Mal bu hocam :D

Son düzenleme:
Şunu sıfır alıp kutusunu açtığını ve kurduğunu düşüsnene 🤤

PXN'in yeni VD serilerinden yurtdışı incelemelerde en başarılı bulunan modeli VD6 önümüzdeki hafta gibi Gelbura.com üzerinden önsiparişe açılacakmış. İlk başta uçakla 20 adet kadar deneme amaçlı getirecekler, satışlara göre daha sonra gemi ile toptan alış gerçekleştireceklermiş. Fiyat olarak kesin bir şey olmamakla birlikte Moza R5'in altında olacağı tahmin ediliyor.

Moza R5'e göre artıları;
* Fren performans kitinin bundle içinde gelmesi (Moza'da 2.500 TL)
* Pedal setinin debriyaj eklentisi ile gelmesi (Moza'da yaklaşık 3.500 TL)
* 6nm sabit tork, 8nm peak tork değerlerine ulaşabilmesi.
* 24-bit encoder kullanması ile daha yüksek çözünürlük desteği.

Önceki PXN modellerine göre artıları;
* Moza Pithouse yazılımı benzeri PC için özel bir yazılım desteği sunması. Piyasadaki nerdeyse tüm simler için özel profiller bulundurması. Oyunlarda uyumsuzluk sorunu yaşama ihtimali olmaması.
* Malzeme kalitesinin önceki kalitesiz PXN modellerine göre daha çok gelişmiş olması. (Rampage ile birlikte fason üretim yaptırdıkları ürünler gibi değil)
* Yeni ekosistem ürünleri tanıtıldı ve gelmeye devam edecekmiş

İncelemeler:

Alınmaz bu arada G29 un pedalı daha iyi direksiyonu zaten bambaşka f1 de 1.liğim var

Alınmaz bu arada G29 un pedalı daha iyi direksiyonu zaten bambaşka f1 de 1.liğim var
Aynen öyle. G29'un pedalları sayesinde kolsuz bile olsan F1'de 1. olursun :ROFLMAO: Boşuna insanlar 15-20 nm lik DD set alıyorlar :D al bi G29 takır tukur sür arabanı işte...
Bu arada o vatandaşın F1'i simülasyon sanması da fena gümletmişti beni :D

Şunu sıfır alıp kutusunu açtığını ve kurduğunu düşüsnene 🤤
Hocam kısmet olursa Gelbura gelir gelmez tester olarak kullanacak beni :D Benim gibi bekleyen bir kaç arkadaş daha var.

Aynen öyle. G29'un pedalları sayesinde kolsuz bile olsan F1'de 1. olursun :ROFLMAO: Boşuna insanlar 15-20 nm lik DD set alıyorlar :D al bi G29 takır tukur sür arabanı işte...

Hocam kısmet olursa Gelbura gelir gelmez tester olarak kullanacak beni :D Benim gibi bekleyen bir kaç arkadaş daha var.
Ula şu işlerde keşke ben de ad yapsam da beni de tester yapsa firmalar 😁

zam gelmeden almak içib bazı arkadaşlar kobay faresi olacak sanırım :D şaka maka, incelemesini bekliyorum

Ula şu işlerde keşke ben de ad yapsam da beni de tester yapsa firmalar 😁
adam beleşe almıyor ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway