Python Eğitimi, Basit NoSql Masaüstü uygulaması yapımı.

HmzaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,421

Elimden geldiğince giriş seviyesi bir şekilde anlatmaya özen gösterdim.

Video yüksek kalitede görünmez ise sayfayı yenileyin, videonun işlenmesi devam ediyor.

django falan kullanarak web service yazarsan daha iyi olur bence. izlenmen de artar.

django falan kullanarak web service yazarsan daha iyi olur bence. izlenmen de artar.
Amacım izlenme kasmak değil zaten, hem forumdaki arkadaşlara basit şeyler göstermek onların da ilgisini çekmek, hem yaptığım işleri kayda geçirmek. İş başvurusu yaparken işe yarıyor.
Eğlenmek için video atıyorum. Ama yinede fikir için teşekkürler.

Amacım izlenme kasmak değil zaten, hem forumdaki arkadaşlara basit şeyler göstermek, hem yaptığım işleri kayda geçirmek. İş başvurusu yaparken işe yarıyor.
Eğlenmek için video atıyorum. Ama yinede fikir için teşekkürler.
Amacın iş başvurusu ise zaten direkt web service yaz. Masaüstü geliştirici arayan pek olmuyor. Olsa da yazılır zaten çok zor değil.

Amacın iş başvurusu ise zaten direkt web service yaz. Masaüstü geliştirici arayan pek olmuyor. Olsa da yazılır zaten çok zor değil.
Ben Mekatronik mühendisiyim. IoT, C , C++, assembly , Robotik, PLC ve Çizim benim asıl çalışma alanım. Yazılımcı değilim. Ama işte buradakilere bir yardımım olur, merak salarlar diye böyle içerikler de atıyorum arada.

Bir sonraki videoda yapay zeka ile ilgili bir şey atacağım bu yüzden böyle bir masaüstü uygulaması eğitimi hazırladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,239
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri