Neler Yeni

Python ile Film Ve Dizi Arşivi Kodluyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
Selam arkadaşlar, ben bilgisayarımda barındırdığım dizileri filmleri vb. listelemek oynatmak ve yönetmek için böyle bir arayüz yaptım daha doğrusu uygulama. Sizce geliştirmeye devam etmeli miyim ve geliştirme bittiğinde burada paylaşayım mı ve daha geliştirebilecek eklenecek ne önerirsiniz?
Ekran görüntüsü 2024-11-30 205108.png

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
muhammed samet
Selam arkadaşlar, ben bilgisayarımda barındırdığım dizileri filmleri vb. listelemek oynatmak ve yönetmek için böyle bir arayüz yaptım daha doğrusu uygulama. Sizce geliştirmeye devam etmeli miyim ve geliştirme bittiğinde burada paylaşayım mı ve daha geliştirebilecek eklenecek ne önerirsiniz?Alıntıyı görüntüle
İzledim butonu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam arkadaşlar, ben bilgisayarımda barındırdığım dizileri filmleri vb. listelemek oynatmak ve yönetmek için böyle bir arayüz yaptım daha doğrusu uygulama. Sizce geliştirmeye devam etmeli miyim ve geliştirme bittiğinde burada paylaşayım mı ve daha geliştirebilecek eklenecek ne önerirsiniz?Alıntıyı görüntüle
Bir de bu last of us oynu bitti ama dizisi izlenir mi değer mi ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzledim butonu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bu last of us oynu bitti ama dizisi izlenir mi değer mi ya
Daha çok local de çalıştığı için eklemeyi düşünmüyorum çünkü zaten arşive kendin ekliyorsun dosyaları kategori vb oluşturup. Ve evet diziside iyi

Top Bottom